torsdag 31 januari 2013

Color Club - Kismet

Är det fredag idag? Nej, men jag tänker visa ett holo i alla fall, för jag kan inte hålla mig!

Fick för några dagar sedan hem tre lack från Color Clubs Halo Hues 2013 kollektion. Kände mig faktiskt lite besviken när jag såg flaskorna, för färgerna kändes fortfarande lite mesiga, men nu hade jag ju dom och då testar man.

Oj, vad jag snabbt bestämde mig för att det inte spelade någon roll att det visst kunde varit lite mer klös i färgen, för jösses vilket lack! Det är så mycket holoeffekt i det så man nästan får ha solglasögon på sig ju. Det var så kameran fick spelet lite grann när jag skulle fota! Färgen är ju då ljust ljust grön. Vårig och fin. Och inte ett dugg mesig i det här sammanhanget.

Kismet var dessutom hur trevlig som helst att måla med, även om jag tycker att penslarna nästan är lite smala. Två smidiga och väldigt fort torkande lager har jag på. På bilderna har jag inget topplack, för när jag målade på hade jag funderingar på att vidar  utveckla manikyren. Något som jag däremot tyckte var konstigt var att det dök upp en massa bubblor på ytan. Så där uppskattat, men det kan ju vara så att det kan undvikas om man topplackar.

Nu ser jag verkligen fram emot att prova dom andra två jag köpte och jag kan mycket väl tänka mig att köpa flera ur serien.Is it Friday today? No, but I will show you a holo anyway, because I can't stop myself!

A few days ago I got a package with three of the Color Club's Halo Hues 2013 collection. Felt a bit disappointed when I saw the bottles, the colors still felt a little wimpy, but I had gotten the bottles and I was going to give it a go.

And boy am I glad I did! I quickly decided that it didn't matter that the colors could have been a bit darker because this polish is truly amazing! There is so much holo in it that you almost need to wear sunglasses on when you watch it. My camera almost flipped out a bit and had a hard time focusing when I was going to take the pictures. The color is a bright bright green. A very nice spring color. And not a bit wimpy in this context.

Kismet was also very nice paint with, although I think that the brush almost was a bit narrow. Two smooth and very fast drying layers is what I have on. In the pictures, I have no top coat, because when I painted, I had thoughts on the further development of this manicure. Something, however, I thought was strange was that it appeared a lot of bubbles on the surface. Not so appreciated, but it may well be that it can be avoided if you use topcoat.

Now I'm really looking forward to trying the other two I bought and I can very well imagine buying more from the series.

25 kommentarer :

 1. CC har verkligen lyckats med regnbågarna,dom är helt galet snygga :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktig bra kollektion. Kul från ett märke som inte kostar skjortan.

   Radera
 2. Jag kommer definitivt att klicka hem detta och de andra nya färgerna. De må fortfarande vara lite mesiga, men det är ju ändå betydligt mer drag i dem jämfört med flaskorna i det först släppet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer att köpa mer av dom i alla fall, kanske inte alla.

   Radera
 3. Jag fick hem Beyond, Cosmic Fate och Eternal Beauty och tyckte de var så vackra att jag var tvungen att klicka hem de tre jag inte köpt än igår kväll.
  Holoeffekten i lacken är verkligen fantastisk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt fantastiska regnbågar. Väl värda att äga.

   Radera
 4. Åhh så vackra regnbågar, förstår din glädje över det. Riktigt fint.

  SvaraRadera
 5. Ja, holoeffekten i dessa är verkligen fantastisk! Jag fick också små bubblor när jag hade Over the Moon häromdan trots topplack. Idag kör jag på Beyond, utan bubblor:) /Anna-Klara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm, konstigt med bubblorna, men jag kan ha varit lite för snabb med att lägga på andra lagret.

   Radera
 6. I love the holo effect in both Halo Hues collections, and these are gorgeous swatches!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you! The effect is absolutely stunning in these.

   Radera
 7. Jag har beställt två lack ur denna kollektionen varav det ena är det här. Jag är så lycklig över det nu. Beställde även ett ur förra årets Halo Hues men får nog komplettera så att jag har båda hela kollektionerna. :)

  SvaraRadera
 8. Åh, nu måste jag ju verkligen testa nåt av lacken ur den nya Halo Hues kollektionen. Men jag vet inte riktigt vilket jag ska börja med... Hm...

  SvaraRadera
 9. Underbart!! Jag tycker inte alls dessa är mesiga, de ser ju fantastiska ut i flaskorna. Längtar tills jag hinner testa fler av dem. Fram med solglasögonen! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Holoeffekten gör att dom inte ser mesiga ut alls. Vilket jag då är tacksam över.

   Radera
 10. Helt galet snygg!!
  Men var kom bubblorna ifrån? Hade du skakat lacket massor innan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, jag körde det i torktumlaren en aning först. Tyckte det verkade lite blött ;)

   Skämt å sido. Jag tog ju det här direkt ur lådan som det stått i, så jag tycker inte jag borde skakat det, men visst kanske gjorde jag det omedvetet. Liksom en invand rörelse.

   Radera
 11. Oh, riktigt fina bågar :) Du råkar inte veta om dem finns på miniflaska? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte det gör det. Inte ännu i alla fall.

   Radera
 12. I ordered the set from enoSpring on Friday and they are due to be delivered tomorrow!! I can't wait, these pictures are beautiful! Thanks for sharing :)

  Leslie

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!