tisdag 8 januari 2013

Kleancolor Metallic Green

Oj, oj, oj vad det här lacket är underbart! Alltså helt säkert så åkte det här upp på toppen av mina gröna favoritlack!

Vad pratar jag om? Jo, Kleancolor Metallic Green ett lack som inte är helt enkelt att få att torka mellan lagren, men å andra sidan är det en väldigt bra formula på det. En del tycker att Kleancolor lacken luktar pyton. Jag har faktiskt inte så värst ont av det.

Lacket är galet grönt. Bättre beskrivning av färgen kan ni inte få. Jag la på tre lager av det här. Tar man tjockare är det inget problem att få det att täcka på två, men som sagt jag skulle rekommendera tre eftersom torktiden inte är så värst kul. Det man däremot kan göra för att rädda upp situationen är att avsluta med två lager av Seche och vips så torkar det mycket snabbare.

Jag ska absolut köpa mer av dom här metallic lacken. Dom är väldigt billiga och dom jag har sett har allihopa varit väldigt vackra.





Let me show you something amazingly beautiful! So great that it went straight up on my favorite green list!

What am I talking about? Well, Kleancolor Metallic Green a polish that is not simply to get to dry between layers, but on the other hand, it has a very good formula so it's really easy to apply. Some think that Kleancolor polishes smell to much. I've actually have no problems with that.

The polish is crazy green. Better description of the color is not possible to give you. I put on three layers of this. It's no problem to get it to cover in two thicker layers, but as I said I would recommend three thinner because the drying time is not much fun. What you can do, to save the situation is to finish with two coats of Seche and just like that it dries much faster.

I will definitely buy more of Kleancolors  metallic polishes. They are very cheap and the ones I have seen, have all been very beautiful.

24 kommentarer :

 1. Åh!! Mitt bröllopslack!! Jag ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag funderade på om det var det här du hade på bröllopet :) Det är ett helt galet lack. Älskar också det.

   Radera
 2. Riktigt snyggt! :D Måste ha!
  Jag tycker KClacken nästan luktar lite tuggummi, haha.
  En pyton luktar dock ingenting :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, nu har jag lärt mig att saker alltså inte kan lukta python :) Jag håller nog med dig lite om tuggummilukten.

   Radera
 3. Det är så jäkla fräsigt. Älskar det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fräsigt var en riktigt bra förklaring. För det är precis vad det är.

   Radera
 4. Jag har aldrig haft problem med att få Metallic-lacken att täcka på ett enda lager, de är verkligen toppen! Synd att flera av dem missfärgar så gräsligt bara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, inte jag heller innan. Eller jag har ju bara två utöver det här, men dom har täckt på ett lager och torkat fort. Jag klarade mig dock utan missfärgning från det här.

   Radera
 5. Wooow, jag blir lite till mig, så vackert! Grön metallic, underbart! Var köper du dina Kleancolorlack? Äger inga ännu och är nyfiken på dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här tror jag att jag bytt mig till, men de andra har jag köpt på Beautyjoint. Finns även massa på Ebay, men inte alltid billigare än BJ.

   Radera
 6. Shit vad läckert!!
  Jag undrar också vart du köper dina Kleancolor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är urhäftigt! Beautyjoint eller Ebay :)

   Radera
 7. Ja, det är en fantastisk nyans!

  SvaraRadera
 8. Håller verkligen med om att det är underbart, det är en färg som man blir glad av att titta på.

  SvaraRadera
 9. Just den gröna i deras metalliclacker är fullständigt underbar!:) Hade du problem med torktiden på denna? Längesen jag använda några av mina KL metalliclack till annat är gradienter men jag vill minnas att just dem torkar ganska fort.
  Resterande lack från KL torkar gräsligt långsamt, synd för det finns många snygga lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var ganska segtorkad, vilket jag inte upplevt med de andra metalliclacken jag har, men det verkar ju vara ganska olika från lack till lack när det gäller KC lacken.

   Radera
 10. Åh va snyggt! Så himla cool färg!

  SvaraRadera
 11. Fint lack detta, själv så har jag för mig att det nästan täcker på ett, 2 ger större djup och har för mig att torktiden inte va så gräslig alls. Men det verkas som det finns klara skillnader på batcher. Lika härlig är de andra av deras metallic-lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen olika mellan batcherna. Synd för dom flesta av KC:s metalliclack är helt suveräna färger på.

   Radera
 12. Vad tråkigt att du verkar fått ett segtorkande lack, för jag tycker det är helt fantastiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen helt fantastiskt, men två lager Seche fixade biffen och lacket var lika fint när jag vaknade morgonen efter.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!