lördag 5 januari 2013

Ert val / Readers Choice! - China Glaze Stroll

Jag hade ju tänkt att ni läsare skulle få välja ett lack varje vecka som jag gör ett inlägg om. Den här veckan röstade ni fram China Glaze Stroll av dom tre ni fick att välja på. Vad ni har att välja på till nästa vecka hittar ni i sidobaren. Så rösta på!

Och vilket bra val ni har gjort! Det här lacket är rött/vinrött fullt med guldflakes och faktiskt helt underbart!

Det är väldigt skirt, kan det månne nästan vara en Jelly? I alla fall så har jag tre stycken väldigt lättmålade lager på. Torktiden var inte heller något att bråka om. Ett lager överlack tycker jag nog krävs för att få upp lite mer glans i ytan.

Lacket släpptes 2009 i samband med Retro Diva kollektionen från China Glaze och är väl värt att äga. Själv lyckades jag byta till mig det här i vår eminenta bytesgrupp på Facebook.


As you know my thoughts were that you, my readers, would get to choose a polish every week that I will do a post about. This week you voted on China Glaze Stroll of the three you got to choose from. What you have to choose from for the next week can be found in the side bar. So go on and vote!

And what a good choice you made! This polish is red / burgundy full of goldflakes and actually quite wonderful!

It is very delicate, is it perhaps Jelly? In any case, I have three very easily painted layers on. The drying time was not something to fight about. A layer of top coat is needed to get up a little more shine to the surface.

The polish was released in 2009 in the Retro Diva collection from China Glaze and is well worth owning. I managed to get me this polish in a swap.

15 kommentarer :

 1. It's pretty. I love the shine and the tiny flakes :)

  SvaraRadera
 2. Vackert som tusan! Retro Diva är en av China Glazes bästa någonsin. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Retro Diva var verkligen en superbt lyckad kollektion.

   Radera
 3. Mmmm sååå snyggt! Det åkte upp på önskelistan. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag, trivdes alldeles utmärkt i det här.

   Radera
 4. Väldigt snyggt på dig!!
  Vilken kul idé att låta folk rösta!!
  Det hade jag missat, men nu ska jag rösta på en gång! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänkte att jag skulle prova ett par veckor och se hur intresset är.

   Radera
 5. I love this polish!!!!!! I have to dig it out from my stash!!!

  SvaraRadera
 6. Det är en jelly och det är ett av de lack jag föll hårdast för i Retro Diva-kollektionen. Jag älskar det fortfarande. Underbart vampigt vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen hur vackert som helst. Jag gillade när jag målade på det och det liksom bara växte i ögonen på mig.

   Radera
 7. Den tomten är så fin, den står under granen nu, har en sådan hemma hos min mamma med som jag fick av min mormor och morfar, så nu har jag två :)
  Snyggt lack!

  SvaraRadera
 8. Vad är det för en bytesgrupp? Lät mkt intressant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ullis gå in på Facebook och sök efter Lacka - Byt, sök medlemskap. Än så länge har vi inte nekat någon ;)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!