fredag 11 januari 2013

Holofredag - Nubar Treasure

På ett år finns det 52 veckor alltså 52 tillfället att visa hololack, jag måste nog tyvärr redan nu berätta att jag kommer inte kunna visa nya lack varje fredag, men jag ska banne mig försöka medverka de flesta fredagarna. Jag har ju lack som jag visade i början av denna bloggens existens och många av dom tål att visas igen. Sen har jag ju Holotopcoat som kan förvandla vilket lack som helst till holo så jag känner mig lugn :)

Idag tänker jag visa er ert vackert ljunglila holo från Nubar som heter Treasure. Riktigt bra formula och torktid. Jag upplever många holos som lite skira, så även det här. Det räckte dock med tre lager för täckning. På toppen har jag ett lager med Seche.

Återigen ett lack som jag känner mig hemma i. Färgen är absolut inte unik och det är inte superstarkt holo, men den är mjuk och fin. Man känner sig vacker i det.

In one year there are 52 weeks that is also 52 opportunitys to show holopolishes, I have to unfortunately already tell you that I will not be able to show new holo's every Friday, but I'll damn well try to contribute most Fridays. I have polishes that I showed at the beginning of this blog's existence and many of them can surly be displayed again. Then I have the Holotopcoat that can turn any polish whatsoever to holo so I feel calm :)

Today I will show you a beautiful heather purple holo from Nubar named Treasure. Really good formula and drying time. I experience many holos as a bit delicate, so even this. It was enough, however, with three layers for coverage. On top, I have a layer of Seche.

Again a polish that I feel at home in. The color is certainly not unique and it is not super strong holo, but it is soft and fine. You feel beautiful in it.

19 kommentarer :

 1. Det ser väldigt vackert ut. En mjuk färg. Jättefin.

  SvaraRadera
 2. Det var riktigt snyggt. Visste inte om att det fanns holotopcoat, det måste jag kolla upp.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Holotopcoats finns det massor av. Så kolla upp det, ett trevligt litet sätt att piffa upp lack.

   Radera
 3. Jag är imponerad över hur du får fram holoeffekten på dina bilder. Det är inte helt lätt. Fina bilder på ett fint lack som jag dessvärre inte äger. Får se över min Nubar-önskelista tror jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Det har tagit lite tid att hitta bra inställningar på kameran och allra bäst tycker jag fortfarande det är när solen tittar fram, men mitt ljustält är riktigt bra att jobba i tycker jag.

   Jag gillar lacket, ännu ett som är fint även när det inte är direkt ljus på.

   Radera
 4. Superfin färg och lack. Mjukt som du säger. :)

  SvaraRadera
 5. Snyggt som attan!! :D

  SvaraRadera
 6. Det ser fint ut! Vore kul om Nubar ville släppa några nya holosar.

  SvaraRadera
 7. Lacket klär dig verkligen:)

  SvaraRadera
 8. Snyggt! Lätt men ändå tydlig färg. Den gillade jag!

  SvaraRadera
 9. Det ser fint ut på dig. ajg har nog bara använt mitt ett par gånger. Det är lite anonymt i samlingen.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!