lördag 26 januari 2013

Ert val / Readers Choice! - OPI The Living Daylights

Den här veckan var skillnaden hårfin mellan det lacket som vann omröstning och tvåan. Men till slut så tog OPI The Living Daylights hem första platsen.

Jag måste säga att jag verkligen gillar färgerna i det här glitterlacket. Koppar, turkos och silver i stora glitter sexagoner. Det jag inte gillar är att det bara är stora glitter i det. Jag gillar nog mer när det är blandat. Färgerna som sagt är härliga i sin blandning. Inte så där skrikigt som en del glitterlack är utan mer lite milda i sin framtoning.

Jag valde att återigen härma Nailtastic och lägga detta över ett svart lack. Vilket det svarta lacket är får ni se en annan dag.

Jag måste ju säga att Annes bilder är så mycket bättre än mina och det här är mycket finare i verkligheten än på bild. Glittereffekten blir alldeles lagom för min del med enbart ett lager över svart som jag har här. Lacket i sig var ganska lätt att applicera. Jag har faktiskt ingen aning om det här går att få täckande på egen hand och jag kommer inte att testa heller eftersom jag oftast inte tycker att det blir så fint. Så här å andra sidan gillar jag det mycket.

Och som vanligt så finns det en ny omröstning under bilderna.
This week the difference between the polish that won and the one that came in second place was was very small. But in the end, it was OPI The Living Daylights that took the first place.

I must say I really like the colors in this glitter polish. Copper, turquoise and silver in large glitter sexagons. What I don't like is that it's just big glitters in it. I think I like it more when it's mixed. The colors are lovely as I said in its mix. Not that bright as it usually is in glitter polishes, but more mild in its image.

I chose to once again mimic Nailtastic and put this over a black lacquer. What the black lacquer is you will see another day.

I have to say that Anne's pictures are so much better than mine, and this is much nicer in reality than on the pictures. The Glitter effect is just right for me with only one layer over the black like I have here. The polish itself was fairly easy to apply. I actually have no idea if this is possible to obtain coverage with on it's own and I will not even try because I usually don't like wearing it like that. Here, on the other hand, I like it a lot.


Hope you'll help me chooce another polish for next week.

18 kommentarer :

 1. Väldigt snyggt! Måste jag skriva upp på min önskelista! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är fint. Gillar att det är lite dämpade färger.

   Radera
 2. Svar
  1. Tack, men jag tycker du får fram färgen på glittret bättre på dina.

   Radera
 3. Väldigt fina bilder tycker jag och det är sååå vackert, verkligen ett lack jag vill ha. Jag skulle kunna tänka mig att det är snyggt under ett mörkbrunt lack också..:-)
  SvaraRadera
  Svar
  1. Tanken har slagit mig att det skulle kunna vara det.

   Radera
 4. Yeah this would look a lot better if they had varied the size of glitter. That being said it look pretty good over the black!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I like it over black, but mixed sizes would have made it even better.

   Radera
 5. Jag gillar verkligen färgkombinationen på glittren i det här lacket!
  Det hade varit roligt att se det här över en ljus bas också.
  Kan vi inte få se det...? Snälla...? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är inte omöjligt att det skulle kunna gå att ordna.

   Radera
 6. Verkligen fint. Jag har inte använt mitt än. Funderar fortf på vad jag ska lägga det över. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Funderar på om det inte skulle kunna vara fint över något nästan Nude eller mullvadsfärgat.

   Radera
 7. It's a lovely glitter, the fall-ish colors are great for this time of year too...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Didn't think of it as a fall polish, but you're right :)

   Radera
 8. Verkligen fin färgkombo, men jag hade nog också gillat det ännu mer om det var lite mindre glitterpartiklar med också som kunde ga lite variation i finishen.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!