torsdag 3 januari 2013

Essence - Dopey

Dags att visa er ett av lacken från Essence Snow White kollektion som jag vann för ett ganska bra tag sedan.

Dopey (Toker på svenska) är ett väldigt mjukt och fint ljust lila lack med silver skimmer i. Jag gillar det här väldigt mycket. Formulan var nog egentligen helt ok, men borsten i min flaska var lite spretig vilket är smått irriterande. Jag tog alldeles för tunt lager på första så jag har fyra sammanlagt. Torktiden var också helt ok. Jag upplevde dock att man fick vara lite försiktig och inte "rätta" till sin applicering för då var risken att man fick med sig färg från tidigare lager också.

Färgen som sagt tilltalar mig riktigt mycket. Den är diskret, men silvret tillför ändå det där lilla extra som gör att det inte blir tråkigt.Time to show you one of the polishes from the  Essence Snow White collection that I won for a pretty good while ago.

Dopey is a very soft and nice bright purple polish with silver shimmer in. I like this very much. The formula was probably actually quite ok, but the brush in my bottle was a bit fuzzy, which is somewhat annoying. I took way too thin layer on first so I have four total. The drying time was also quite ok. I felt that you had to be careful and not try to correct your application for which the risk was that they ended up with paint from previous layers as well.

This color appeals alot to me. It is discreet, but the silver adds that little extra that makes it interesting instead of boring.

12 kommentarer :

 1. Jag förstår att du gillar det, tycker det ser väldigt vackert ut. Tråkigt med spretig borste, men det är ju sånt man råkar ut för då och då.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är väl sånt man får räkna med ibland. Och helt ärligt så har det inte hänt mig speciellt ofta.

   Radera
 2. Den er otroligt snygg, jag gillar färgen!

  SvaraRadera
 3. Fräscht och lite annorlunda. Jag gillar det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev väldigt positivt överraskad. Gillar det mycket.

   Radera
 4. I really like the shimmer they added to this polish :)

  SvaraRadera
 5. Såna här lack älskar jag!! Dregglar nog lite nu faktiskt ;)
  5/5 från mig!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!