tisdag 29 januari 2013

Zoya Raven

Nu ska ni få se lacket som jag hade under OPI The Living daylights.

Vita och svarta bra baslack är man alltid ute efter. Aldrig är man riktigt riktigt nöjd med det man har, alltså köper man hela tiden nya för att se om det här kan vara det perfekta lacket. Jag använder själv inte så mycket svart lack för sig själv, men som underkläder till andra är svart, vit och beige en nödvändighet att ha i sin samling.

Inspirerad av ett inlägg av Cactus bestämde jag mig alltså för att även testa på Zoya Raven (Purity också, men det får ni se en annan gång). Detta trots att jag redan anser mig ha hittat ett suveränt svart lack i NOX Twillight Black Tie. Raven är det ett mycket diskret skimmer i, medans Black Tie är ett krämlack.

Som vanligt så håller Zoya en mycket hög nivå på sin kvalité och Raven gör mig inte besviken. På bilderna är det två lager utan topplack, men jag är ganska säker på om att du ska ha det under ett heltäckande lack räcker det med ett flödigt lager. Lätt att applicera och torkar som en sommarvind.

Skulle jag rekommendera det här till andra? Absolut, men är ni ute efter ett billigare och får tag på Black Tie så funkar det också alldeles perfekt.

Ska man istället använda det som "bara" ett svart lack, ja då går rösten helt klart till Raven.

Today I will show you the polish I had underneath OPI The Living daylights.

As a polishnerd you are always looking for great white and black polishes that can easily be used as a base coat for other sheer polishes, glitter or for nailart. Can you ever be really pleased with what you already have? Hm, I don't think so, you will constantly be looking for another that might be that perfect polish. I don't use so much black polishes on their own, but as underwear are black, white and beige a necessity to have your collection.

Inspired by a post from Cactus I decided therefore to also try out Zoya Raven (Purity too, but you will see that another time). This despite the fact that I already consider myself to have found a superb black paint in NOX Twillight Black Tie. Raven is a very subtle shimmer, while Black Tie is a cream polish.

As usual, Zoya polishes has a very high level of their quality and Raven don't disappoint me. The pictures are with two coats without top coat, but I'm pretty sure that if you are to use it underneath another polish it will do with one thicker layer. Easy to apply and dries like a summer breeze.

Would I recommend this to others? Absolutely, but if you are looking for a cheaper one maybe you should get Black Tie, that is also a very good black polish.


If someone is looking for a black to use by itself, then I wold clearly recommend Raven.


15 kommentarer :

 1. Verkar vara ett bra alternativ. Just svart använder jag aldrig på egen hand och då tycker jag att det är jättetråkigt att lägga pengar på det. Just nu kör jag på Scratch Nails Jet, den är okej, men när den är slut ska jag leta efter ett bättre alternativ.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, inte vill man lägga mycket pengar, men samtidigt så vill man ha ett bra lack som man inte behöver ha massa lager för att få att täcka.

   Radera
 2. Väldigt snygt svart lack, håller med dig, man behöver verkligen svart hemma som underkläder om inte annat. Zoya gör suveräna lack. Bra att veta att det finns ett billigare alternativ.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ann-Sofie, är du ute efter ett bra underklädes-svart till bra pris, så är det mest täckande svarta jag vet Wet n Wild-Black Creme! :)

   Radera
  2. Zoya har verkligen bra lack! Andrea har redan gett ett bra svar på ett mycket billigare lack som dessutom finns att få tag på i svenska butiker.

   Radera
 3. Bra att veta. Har några varianter av svarta så att jag klarar mig men om jag behöver nytt så ska jag ha detta i åtanke.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har också en hel hög med varianter av svarta, men kan ändå inte låta bli att leta nya :)

   Radera
 4. För mig är det som för nailtastic, jag har väldigt svårt att motivera mig själv att lägga pengar på ett lack som bara ska vara underkläder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det förstår jag, men som jag skrev tidigare så kan jag känna att jag hellre lägger lite pengar på något jag vet funkar än ett billigt lack som inte är bra. Nu vet ju jag också att det finns massa bra billiga lack också, men svart har jag inte hittat något än.

   Radera
 5. Snyggt. Jag gillar skimret i det.
  Mitt bästa svarta lack är Illamasquas Boosh. Inte billigt, men värt varenda öre eftersom ett lager räcker.

  SvaraRadera
 6. Jag älskar svart! Även om jag inte alltför ofta har "bara "helsvarta naglar. Dina foton gör mig sugen på detta också, skimret är underbart, snyggt fångat!
  Förresten, jag har inte en enda gång behövt använda vitt som underkläder! Haha! När har man det? ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vitt kan vara bra under t.ex vissa skira neonlack eller typ Smitten lacket som jag visade häromdagen.

   Radera
 7. Jag gillar Raven men har den nog aldrig som underkläder. :D

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!