fredag 18 maj 2012

Holofredag med Technoholo!

Tjoho, fredag igen och till på köpet en liten klämdag. Ni kanske tillhör dom där lyckliga som är lediga, men det är inte jag :(

Fast å andra sidan så ska jag ut och äta och sen gå på bio efter jobbet, så det är väl synd att klaga kanske!

Jag gillar ju att återanvända och experimentera med de lacken som redan sitter på naglarna så att säga. I början av veckan visade jag er Milani Techno Red. Lacket i sig var ju helt ok, men kändes kanske inte riktigt lika kul som jag tänkt mig.

Därför tog jag fram min fina flaska med Hologram från Queens & Shadows igen. Jag har visat manikyrer tidigare när jag använt detta lacket, men jag återkommer gärna till det för att det är så bra till att piffa till något som man vill ska bli lite extra.

Själv tycker jag att det blev ytterligare ett lyckat experiment. Jag har lagt två lager Hologram över Techno Red och så ett lager med Seche för att riktigt få fram glansen.

Så varsågoda mina vänner att ta er en titt på vad jag nu kallar för Technoholo!

Helt plötsligt så älskar jag det här lacket. Tycker det blev kanonfint med Holoeffekten på.


I like
to re-use and experiment with the paint that are already sitting on my nails, so to speak. Earlier this week I showed you Milani Techno Red. The polish itself was ok, but was not quite as fun as I expected.

Therefore
, I took out my nice bottle of Holograms from Queens & Shadows again. I have shown manicures earlier were I have used this polish, but I gladly go back to it because it's so good to pimp something you want to becomet a little extra nice.

Personally, I think
it was another successful experiment. I added two layers Hologram to Techno Red and then a layer of Seche to really make the effekt look it's best.

So
I welcome you to have a look at what I now call Technoholo!

11 kommentarer :

 1. Riktigt snyggt!
  Blev lite kär här ju :)

  SvaraRadera
 2. That's really cool. What a great topper! :)

  SvaraRadera
 3. Wow, this looks fantastic!! I'll have to get Mr a bottle of this hologram magic!! Can't even imagine what it could to some if my fav polishes!!

  SvaraRadera
 4. Kul med holotopplack så man kan få ett härligt knalligt hololack:)

  SvaraRadera
 5. Wow I love this bright holo creation! So great for the summer!

  SvaraRadera
 6. jättesnyggt! har tur nog flera flaskor av det överlacket, bästa sättet att piffa upp nästan vilket lack som helst!

  SvaraRadera
 7. Det blev verkligen snyggt! Holo-topcoats är så bra att ha! Allt kan bli holo!

  SvaraRadera
 8. Den här kombinationen är den som jag är mest nöjd med av dom som jag gjort med Hologram. Tycker själv att det blev kanonbra. Så tack allihopa :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!