tisdag 22 maj 2012

Kleancolor Metallic Purple

Kleancolors Metallic Purple är det andra av lacken som jag lät min yngste son välja ut åt mig vid senaste beställningen från Beautyjoint. Även den här gången lyckades han fantastiskt bra må jag säga!

Metallic Purple är för det första lättlackat, skulle kunna täcka med ett lager, men jag körde på med ett till för att få fram mer djup i färgen. Torktiden är helt ok och framför allt färgen är ju helt suverän. Jag älskar den här typen av lila.

Det som inte var så bra med lacket var dess fotogeniska egenskaper. Bilderna jag visar er idag är ordentligt redigerade färgmässigt. Jag testa att fota i solljus, vanligt dagsljus, med blixt och vid mina älskade fåglars UV-lampa. Alla bilderna visade ett blått lack! Det här är inte blått, det är djupt härligt lila!

Så mina vänner ni får hålla till godo med lite manipulerade bilder, för jag vill ju verkligen visa er hur lackat ser ut.

 Det här är nog den bilden som blev mest färgriktig.


Kleancolors Metallic Purple is the second of the varnish that I let my youngest son choose for me at the recent order from Beautyjoint. Even this time he succeeded fantastically well, I must say!

Metallic
Purple is first of all easy to work with, could cover with one coat, but I have two coats on to get more depth in the color. The drying time is ok, and above all the color is quite superb. I love this kind of purple.

What
was not so good with the polish was its photogenic qualities. The pictures I show you today are properly drafted color wise. I tried to shoot in sunlight, natural daylight, with flash and under my beloved birds' UV lamp. All images showed a blue polish! This is not blue, it is deeply lovely purple!

So
my friends you will have to do with manipulated images today, because I really want to show you how this lacquered really look and not the blue version my pictures showed before editing.

7 kommentarer :

 1. Superfint! Vissa lila färger är så otroligt svårfångade på bild.

  SvaraRadera
 2. Visst är det frustrerande när det inte går att fota den rätta färgen? Just lila är ju ett dilemma. Fint är det och jag får nog skaffa detta och resten av de metalliclacken jag inte har från Kleancolor.

  SvaraRadera
 3. Your son chose wisely. This is a lovely purple! :)

  SvaraRadera
 4. Kleancolor har några guldkorn i metalliclacken :) fint för en sån billig peng!

  SvaraRadera
 5. Hade oxå grymt svårt att fota detta, blev blått precis som ditt hur jag än gjorde. När den är lila är den riktigt snygg.

  SvaraRadera
 6. Åh den där färgen var ju jättefin! Den ska nog få efterträda mitt nuvarande lila metallic-lack.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!