onsdag 2 maj 2012

China Glaze Purple Panic

När jag la ut flaskbilderna igår så ifrågasatte jag varför i hela friden lacket heter Purple Panic. Nu har jag konstaterat att det faktiskt skiftar lite åt lila, så kanske är meningen att man ska få panik över detta! Själv tycker jag endast att det gör det hela ännu bättre.

För det är faktiskt så att det här är ett alldeles superrosa neonlack som jag fullkomligt älskar. Något konstigt har hänt, för jag kan lova att jag för bara några månader sedan aldrig hade kommit på tanken att ta på mig något sånt här. Kanske fått vårkänslor eller nått efter mitt Berlinbesök där vädret och våren kommit bra mycket längre än här.

Som sagt Neonrosa är det med lite vackra drag åt lila. Lättapplicerat och på bilderna har jag bara två lager. Ok, tre kanske skulle varit bättre, men inte nödvändigtvis. Lite VNL i direkt solljus stör mig inte. Lacket torkar lite matt så därför tänkte jag köra med matt topplack, men tji fick jag för mitt Rimmel som ska vara matt torkade matt på två naglar och inte på resten! Så det fick bli ett lager Poshé i alla fall. Torktiden var för övrigt suverän.

Jag tror jag har hittat en klar sommarfavorit så titta och njut :)

Visst är det tydliga drag åt lila i det.

Ute i solskenet blir det alldeles självlysande.


Som ni ser så skiftar det en hel del i karaktär beroende på vilket ljus man ser det i.Om ni använder matta topplack, vilket märke använder ni er av då?

When I put out the bottle pictures yesterday, I questioned why on earth this polish is called Purple Panic? Now I've found that it actually shifts slightly purple, so perhaps I'm supposed to panic over that! Personally, I only think that makes it even better.

For the fact is that this is an absolutely super neon pink polish that I absolutely love. Something strange has happened, because I can promise you that just a few months ago never would have had the idea to put on something like this. Maybe I got some spring feeling or something after my Berlin visit where the weather and spring had come a lot further than here in Sweden.

So It's Neon and it's Pink with some beautiful purple. Really easy to apply. At the pictures I have only two layers. Ok, maybe three would have been better, but not necessarily. The varnish dries a bit matte, but I have Poshé over it on the picture that makes it glossy. The drying time was also superb.

I think I found a clear summer favorite so watch and enjoy :)


13 kommentarer :

 1. Det där var ju galet härligt. Får nog se över min önskelista...igen.

  SvaraRadera
 2. Det där måste jag bara ha till sommaren! Är en heller så super förtjust i rosa men de där va snyggt, är nog kanske för att de skiftar lite åt lila som gör det hela:-)

  SvaraRadera
 3. Oh, vilken härlig färg! Jag har faktiskt inget matt topplack! Hm, borde egentlugen skaffa det :D

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig, knallig färg! Ser roligare ut än de "vanliga" neonrosa.

  SvaraRadera
 5. OMG, OMG, this is insanely AWESOME!!!!! I MUST have this immediately!!! Thx for introducing me to this beauty!! I'm drooling all over my screen now LOL

  SvaraRadera
 6. Riktigt häftig färg!
  Jag kör på China Glaze matta topplack

  SvaraRadera
 7. Vad märkligt, min flaska purple panic är verkligen lila och inte alls rosa, kanske har de ändrat med olika batcher? Min flaska har något år på nacken :)

  SvaraRadera
 8. Tillägg: ska jag ha matt överlack så använder jag essie matte about you :)

  SvaraRadera
 9. Snyggt! Jag har ett matt överlack från Orly och ett från H&M som jag inte testat än.

  SvaraRadera
 10. Tack för tipsen om Matta överlack. Essie eller China Glaze får nog åka med nästa gång det är dags för beställning.

  Lacklycka det är verkligen skumt att min flaska är så rosa och din lila, men det kanske är som BFF lacken ändringar i batchen eller helt enkelt felmärkt.

  SvaraRadera
 11. This is a must have helt galet snyggt, upp på min önskelista:)

  SvaraRadera
 12. Tycker det var riktigt riktigt snyggt :D
  Känns verkligen som en helrätt sommarfärg :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!