torsdag 3 maj 2012

LA Girl Disco Brites Deejay

Kanske skulle kallat det här inlägget för sonens val istället. LA Girl Disco Brites Deejay är nämligen ett av lacken som min yngste grabb valde ut till mig när han fick välja fritt från hela Beautyjoints sortiment.

Jag frågade varför han valde det, men på tonårsvis så fick jag det väldigt utförliga svaret: Det såg rätt snyggt ut.

Och snyggt är det från gårdagens galet neonlysande till lite mildare blått idag. Kornblått skulle jag nog vilja säga. Häftig blå färg, men ändå lugn och sansad på något sätt. Lätt att lägga på. Tre lager för full täckning. Glansigt och vackert redan utan topplack, men för säkerhets skull så har jag ett lager Poshé på. Torktiden var helt ok. Det är ingen unik färg i sig, men jag tycker att den är fin i sin enkelhet. Jag är faktiskt rätt sugen på att skaffa fler ur den här serien för jag tycker att dom är väldigt prisvärda och bra att måla med.

Att jag har ett Discolack är ju passande just idag när jag ska ut med teamet på Musikquiz ikväll :)

Även det här ska vara självlysande i UV-ljus så återigen blir jag sugen på bowling!


 Jag upplever nog att färgen är något mörkare i verkligheten.Perhaps this post should have been called my son's choice instead. LA Girl Disco Brites Deejay is namely one of the polishes my youngest boy picked out for me when he got to choose freely from all Beautyjoints range.

I asked why he chose it, but in a teenager way he just said because it looked pretty good.

So I will go from yeasterdays Neonpink to a milder blue today. Cool blue color, but still calm and peacefull. Easy to apply. Three coats for full coverage. Glossy and beautiful even without top coat, but just in case I have a layer of Poshé on. The drying time was OK. It isn't a unique color, but I think it is wonderful in its simplicity. I'm actually pretty excited to get more from this series because I think they are very affordable and good to paint with.


As Turntable this is said to be glowing in UV light so once again I become hungry for bowling!

3 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!