onsdag 9 maj 2012

Zoya Rory

Äntligen kom mitt paket med hela Zoya Surf kollektionen + Charla, Lotus och Skylar. Dom här lacken har ni antagligen sett flaskbilder av på ett antal andra bloggar så jag hoppar över det den här gången.

Hur väljer man då vilket man ska prova först av alla godbitarna? Jo, man låter den sjuka tonårssonen bestämma utefter vilket av namnen som är ok på lacken. Han kom ju då fram till Rory. Fast uttalet var mer Rorry med extremt småländska r. Helt enkelt han tycket det lät kul.

Återigen blir jag förvånad över min nyvunna kärlek till rosa lack. Det här var nog det i kollektionen som jag var minst intresserad av och faktiskt tänkte hoppa över att köpa. Vilken tur att jag inte gjorde det!

Rory är gulligt flickrosa lack med silverskimmer. I broschyren som jag fick med står det som färgförklaring metallic foil så då är det väl det. Tycker det här är en så sommarsöt färg. Det roliga är att min jobbarkompis hade något liknande häromdagen och då kommenterade jag att ja, den är ju söt, men ingen jag skulle ta på mig. Fel hade jag och jag erkänner det villigt.

Appliceringen då? Helt underbar. Lagom tjock, täckte på två lager. Penslen var riktigt trevlig också tyckte jag. I stort sett har jag ingenting att klaga på i mitt första möte med Zoya. Det enda som är tråkigt är att jag inte köpt några tidigare.
Jag tycker att det här var så mycket finare än vad jag hade förväntat mig, ska bli riktigt kul att måla sig igenom resten av lacken också.

En annan kul grej som hänt är jag har vunnit två lack i en giveaway hos Rainbowify Me
Två stycken av Milanis neonlack, ska bli riktigt kul att testa när dom dykt upp i brevlådan.

Är det något av Carly, Kimber, Myrta, Meg, Zuza, Charla, Lotus eller Skylar som ni är sugna på att se swatchade?

Finally  my package with the Zoya Surf Collection + charla, Lotus, and Skylar arrived.

How do you choose which one to try first of all the goodies? Well, you let your sick teenage son decide which of the names that he tought sounded ok of the polishnames. He decided that Rory was a fun name to say with our south swedish accent.

 
Again, I am amazed over my newfound love of the color pink. This was probably the one polish in the collection that I was least interested in and actually considered not to buy. Good thing I did!

Rory is a girlie pink polish with silver shimmer. In the brochure that I got it says as an explanation to the colors that it is a metallic foil so I suppose it is. Think this is such a summersweet color. The funny thing is that my work mate had something similar the other day and when I commented that yes, it's cute, but no one I would put on me. I'm the first to admit that I was wrong!

The application then? Wonderful. Not thick or thin just perfect. Covered in two layers. The brush was really nice too I thought. Basically, I have nothing to complain about in my first encounter with Zoya. The only thing that is sad is that I have not bought any before!


So is there any of  Carly, Kimber, Myrta, Meg, Zuza, Charla, Lotus or Skylar that you would like me to show you?

9 kommentarer :

 1. Det är verkligen flickigt och sött :-) Med silvershimmer blir det underbart!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att Soyas lack är så sjukt fina! Just därför har jag inget, jag skulle nog bli ruinerad om jag köpte ett. Då måste man ju ha alla andra också ;)

  SvaraRadera
 3. Det ser ju himla fint ut. Är inte heller någon rosafantast men det här får jag nog testa nästa gång, eller Kimber. :)

  SvaraRadera
 4. Charla är så underbart fin så den ser jag gärna :)

  SvaraRadera
 5. Michan, det ligger något i ditt resonomang. Nu vill jag ju ha ännu fler Zoya :)

  Pamsan, Kimber verkar riktigt lovande också.

  Lacklycka, då får jag ta och testa Charla när jag målar om nästa gång.

  SvaraRadera
 6. Den ser väldigt söt ut! Efter Charla vill jag se Meg :)

  SvaraRadera
 7. Väldigt vacker mellanrosa :-) Charla är nog min favorit bland Zoyas lack!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!