torsdag 10 maj 2012

Color Club Metamorphosis

Mitt fina Rory sitter fortfarande kvar på naglarna så idag får ni se ett som jag swatchade upp i lördags.

Jösses vilket namn det här lacket har!

Color Club Metamorphosis är ett av lacken ur Take Wing kollektionen som kommit nu i vår. Ett vackert blågrönt lack med glasflecks. Det är skirt så fyra lager behövs för att slippa VNL, fast å andra sidan tyckte jag att formulan var lätt att jobba med. Torktiden var helt ok. Inte supersnabb, men inte jobbigt lång heller. Lacket ser nästan lite metalliskt ut.

Det här är så himla vackert, så varför blev inte jag alls så imponerad som jag hade trott? Jag hade verkligen sett fram emot att måla det här. Lacket ser urläckert ut i flaskan. Kanske hade jag för höga förväntningar, vem vet. Det är absolut inte så att jag inte tycker om det mer att det lämnar mig lite oberörd vilket gör mig besviken för jag vill verkligen älska det här!

Nej, det här blev inte kärlek vid första ögonkastet, men vi vet ju alla att ibland måste kärleken ha lite tid på sig och rätt ofta så är det så med mig att jag måste liksom lära känna ett lack för att börja uppskatta det till 100%

Har ni några sådana här lack som ni haft superhöga förväntningar på, men sen när ni väl lackat med det så känns det bara ok inte underbart?


Jeez what name this polish has!

Color Club Metamorphosis is one of the polishes from the Take Wing Collection that was released this spring. A beautiful blue-green polish with glasflecks. It is sheer so you need four layers to avoid VNL, but on the other hand, I thought the formula was easy to work with. The drying time was OK. Not super fast but not that long either. The polish looks almost a bit metallic to me.

This is so beautiful, so why doesn't it impressed as much as I had thought? I had really looked forward to paint with this. The lacquer is sooo pretty in the bottle. Maybe I had too high expectations, who knows. It is absolutely not that I do not like it. But more that it leaves me a bit unmoved which disappoints me because I would really want to love it!


No, this was not love at first sight, but we all know that sometimes love have to grow on you. Love needs time and quite often it is so with me that I need to get to know a varnish to begin to appreciate it 100%

Do you have this kind of polish that you had super high expectations of, but then when you have it on, it feels just ok not that wonderful?
 

7 kommentarer :

 1. Oh, det där med höga förväntningar. Inte bra. Jag hade en sån upplevelse för inte så länge sedan med Scrangie. Egentligen superfin men jag föll ändå inte som en fura tack vare för höga förväntningar.
  Jag kommer ändå att skaffa hela Take Wing-kollektionen. Det är något med glassflecks, älskar't.

  SvaraRadera
 2. Det ser jättefint ut! Hm, den åker på inköpslistan :-)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med. Det var inte riktigt så awesome som jag trodde att det skulle vara, men ändå hemskt fint.

  SvaraRadera
 4. Blev oxå lite besviken på just detta lacket. Det föll sig mer grönt än turkost när det hamnade utanför flaskan. Snyggt och borde haft alla rätt men ändå inte;)

  SvaraRadera
 5. Skönt att höra att det inte är bara jag som lyckats ha lite för höga förväntningar och sen blir besviken på väldigt fina lack.

  För fint är det ju!

  SvaraRadera
 6. Det var ju fint men inget wow!

  SvaraRadera
 7. I love it!! it didn't disappoint me at all!! =))

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!