fredag 11 maj 2012

Holofredag med Catrice Dirty Berry

Jag trodde ju att jag inte hade några Holos att visa er just nu, men det var ju helt fel!

Ett av mina Tysklands fynd är Catrice Dirty Berry och saken är den att en av anledningarna till att jag faktiskt köpte detta lack var ju för att det såg misstänkt holo likt ut i flaskan, men det hade jag liksom glömt bort!

Så var det ju också, inte super tydlig effekt, men ett mycket snyggt lack.

Lite dammigt lila. Lugnt och trivsam skulle jag vilja säga. Mycket trevlig formula och pensel. Däremot var jag inte superimpad av korken. Lite klumpig att hålla i tyckte jag nog. Torktiden var det absolut inget fel på, inte täckningen heller. Tre lager så var den saken klar!

Jag har två Catrice lack till som jag ser fram emot att testa, för om formulan är lika bra som på den här kommer jag blir riktigt glad och nöjd. 

På bilderna så har jag toppat med ett lager Seche. Jag tycker nog att lacket ser blåare ut på bilderna än vad det är IRL.


Ingen jätteregnbåge, men den finns där och jag gillar den!

I mina ögon så är det här ett mjukare och behagligare hololack än t.ex Color Clubs Wild at heart som jag visade för ett tag sedan. 

I really thought I had no more Holos to show you right now, but that was all wrong!

One of the polishes that I bought in 
Germany is Catrice Dirty Berry and the thing is that one of the reasons that I actually bought the varnish was because it looked suspicious holo-like in the bottle.

And so
it was, not super clear effect, but a very neat finish.

A little
dusty purple. Calm and pleasant, I would say. Very nice formula and brush. However, I was not super impressive of the cork. A little awkward to hold, I thought. The drying time was absolutely nothing wrong with. You need three layers for full cover.

I have two more
Catrice varnish to test. And I do look forward to it, because if the formula is as good as this, I will get really happy.

In the pictures
, I topped with a coat of Seche.

10 kommentarer :

 1. Så tjusigt! Det behöver inte vara jättetydliga regnbågar för att det ska vara snyggt : -D

  SvaraRadera
 2. Vilken söt och fin färg! Alldeles lagom :) Skulle inte ha något emot att äga det :D

  SvaraRadera
 3. I think it looks absolutely great! When I was in Germany last, I couldn't find any shops with a good range of Catrice. I want that to change 'till next time :)

  SvaraRadera
 4. Mild och vacker lila färg. Och sen måste jag säga att dina kort bara blir bättre och bättre. Jättekul att se utvecklingen från när bloggen startade:)

  SvaraRadera
 5. MNPO det tycker inte jag heller.

  Vanish Varnish visst är det precis som vi svenskar älskar att ha det: Lagom!

  Rainbowify Me: I found this in a department store at Alexanderplats.

  Lela, tack det värmde. Vissa av mina första inlägg är inte för vackra :)

  SvaraRadera
 6. Lovely, Helena!!! Can't go wrong with a purple holo!!

  Btw: would you be offended if I officially included you in my Holo Friday posts (since you've been doing them)? The more the merrier! But if not, no biggie =))

  SvaraRadera
 7. Finfint! Det finns alltså en massa spännande holosar i Tyskland, intressant att spana efter nästa gång man åker dit :)

  SvaraRadera
 8. Vad fint! En vacker basfärg också!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!