torsdag 17 maj 2012

Zoya Charla


När jag visade Zoya Rory och samtidigt skrev om min senaste leverans av Zoya lack så frågade jag vilka av lacken ni var mest nyfikna på eller helst ville se swatchade. Charla var då det namnet som nämdes mest gånger. Som ni säkert redan insett så har jag lagt ut ett antal av de andra lacken före det här i alla fall.

Nu var det ju så här att jag insåg att jag ville spara detta lacket till just det här inlägget av den enkla anledningen att mitt 100:e inlägg skulle visa något riktigt vackert!

Jo, ni läste rätt 100 inlägg firas just nu!

Och jag kunde nog inte hitta något finare i min samling att visa er än Zoya Charla! Enastående vackert är vad det är helt enkelt.

Färgen är blå-turkos-grön beroende lite på hur ljuset faller. Lite som fjällen på en sjöjungfru eller ett underbart medelhav. Formulan är lite tunnare än på Surf lacken. Jag har tre ganska flödiga lager på och dom behövs om inte annat för att verkligen djupet i färgen ska komma fram.

När jag målade det här i måndags så hade jag inga intentioner på att ta bort det på många dagar så jag toppade med ett lager Poshé. Och ja, det sitter kvar på naglarna, lite tippwear ingen chippning. Jag kan ha det ett antal dagar till utan problem om jag vill. Inte ofta som jag känner så inför ett lack, alltså att jag bestämmer mig redan från början att det här ska sitta länge!

Att fota det här var inte lika kul som lacket däremot. Jag fick vänta till dagen efter med härligt morgonljus för att få fina bilder.

Charla är allt det där som jag hade trott att Color Clubs Metamorphosis skulle vara och den här gången blev jag ju inte besviken. Det här är en skönhet att stora mått!


Jag blev nästan lite kär i den här!

Ni som har bloggar, kommer ni ihåg vad ni hade för lack i ert 100:e inlägg?


When I showed Zoya Rory and at the same time wrote about the rest of the Zoyas that I had gotten, I asked which of the polishes you were most curious about and most wanted to see swatched. Charla is the one who got mentioned most times. As you probably already realized, I have posted a few different Zoyas before this one. And I had a very good reason for doing so.
 
Well, the thing is that I realized that todays post would be my 100th blogpost. So I wantet to have a very special and amazing polish to show you in this post. That's why I saved this one for you.

Yes, you got that right this is my 100th posts you are reading right now!

And I probably could not find anything finer in my collection to show you than Zoya Charla! Outstanding beautiful is what it is!

The color is blue-turquoise-green depending little on the light. A bit like the scales on a mermaid or a wonderful mediterranean. The formula is a little thinner than the ones in the Surf collection. I have three pretty redundant layers on and they are needed if not only to really show the true depth of the color. I painted this Monday this week and I had no intentions of removing it in many days, so I topped with a layer Poshé. And yes, it still on my nails as you read this. Not often that I feel that way for a paint, that I decide at time when I put it on that this is going to stay on for long. To take pictues of this was not as fun as the lacquer however. I had to wait until the following day with lovely morning light to get good pictures.

Charla is all that I had thought that Color Club's Metamorphosis would be, but this time I was not disappointed. This is a beauty to great proportions!


If you have a blogg, what was it that you posted about in your 100th blogpost?


13 kommentarer :

 1. Det här lacket är helt underbart och perfekt för 100:e inlägget!
  Jag minns tyvärr inte mitt 100:e inlägg...

  SvaraRadera
 2. Ååååh, så fint! Guuuud vilket fantastiskt lack!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt vackert! Någon gång ska jag också lägga vantarna på Charla!

  SvaraRadera
 4. Wow! That's an amazing polish and so appropriate for a 100th post anniversary! I can't remember my 100th post.

  SvaraRadera
 5. Grattis till 100 inlägg!! Charla är jättefin, älskar den :)

  SvaraRadera
 6. Charla är verkligen häpnadsväckande vacker, mycket lämplig att fira 100-inlägg med!

  SvaraRadera
 7. Congrats on your 100th post! And yes, Charla is such an amazing color!

  SvaraRadera
 8. Tack allihopa! Jag kände att jag verkligen valde rätt lack för tillfället :)

  Thank's everybody! I feel that I choosed the right polish for this occasion :)

  SvaraRadera
 9. This is such a beautiful polish and so appropriate for the 100th post!! I showed Finger Paints Inkblot Blue with China Glaze Fairy Dust over it, but I didn't plan it that way, I realized it was my 100th post while I was writing it!

  Glad you found your 'metamorphosis' in this bottle!!! :)

  SvaraRadera
 10. Grattis och jag håller med, mycket lämpligt lack att fira det 100:e inlägget med:)

  SvaraRadera
 11. Very pretty! It reminds me of Essence - Choose Me.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!