onsdag 16 maj 2012

Zoya Lotus

Zoya Lotus är ett lack som jag gått och sucktat efter rätt länge faktiskt. Har sett så många fina swatches på det här runt om på bloggarna.

Blev jag besviken den här gången trotts höga förväntningar?
Nej, inte alls! Lotus är ett dammigt lite grå/lila lack med rosa skimmer i. Formulan var lite knepigare än på de andra Zoya jag provat, men inte hopplös på något sätt. Den var lite strimmig på första lagret, men efter det tredje såg det så trevligt ut som det kunde. Jag valde att lägga ett lager Seche över.

Som vanligt är borsten helt underbar. Passar mig som handen i handsken. Torktiden, tja helt ok. Inte supersnabb, men absolut inte problematisk.

Ok, det kanske inte precis är något sommarlack, men jag gillar verkligen färgen och finishen på det här så då har jag det året runt :)
Ganska så diskret, men ändå med det lilla extra!

Zoya Lotus is a polish that I've been wanting for quite a while actually. Have seen so many great swatches of this on different blogs.

Last time I had high expectations ended with disappointment. Did it end that way this time to? No, not at all! Lotus is a dusty  gray / purple polish with pink shimmer in. The formula was a bit trickier than on the other Zoya I tried, but not hopeless by any means. It was a little streaky on the first layer, but after the third it looked as nice as it could. I chose to add a layer of Seche.

As usual, the brush was wonderful. The drying time, well ok. Not super fast, but certainly not problematic.

Ok, maybe not exactly a summer coat, but I really like the color and finish of this so I will use it all year round :)


8 kommentarer :

 1. Oh, vilket härligt lack! Jag är också svag för lila lack med rosa shimmer :-)

  SvaraRadera
 2. Snyggt som attan. Hoppade över vårkollektionen till fördel för surfarna men kommer nog köpa på mig den snart. Zoya är verkligen ett favoritmärke.

  SvaraRadera
 3. It looks really nice, I like the special shimmer it has. :)

  SvaraRadera
 4. Det här måste jag få tag i snart alltså...

  SvaraRadera
 5. so so pretty!! it kinda reminds me of "dutch ya just love OPI" from Holland collection which I LOVE!!

  SvaraRadera
 6. Absolutely beautiful! I love that shimmer!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!