söndag 6 maj 2012

Nailart Sunday Blue and Silver

LA Girl Disco Brites Deejay är ett lack som jag har trivts väldigt bra med så när det började bli lite slitet så piffade jag upp det med lite stämpling i silver. Jag plockade fram Konads speciallack i silver.

Brickan jag använde har jag köpt från Light In A Box den är en väldigt snarlik kopia av en Konadbricka och fungerade väldigt bra får jag nog säga.

Jag tycker silvermönstret blev snyggt ovanpå den Kornblå härligheten.  Jag gillade mönstret också, det kommer nog att bli en hel del använt i framtiden.

På tal om stämplingsbrickor så har jag köpt en med Nalle Puh motiv och behöver ett Nalle Puh gult lack. Någon som har ett bra tips?
LA Girl Disco Brites Deejay is a polish that I've enjoyed wearing very much so when it started getting a little worn, I refreshed it with a little stamping in silver on top.

The plate I used is from Light In A Box and is a very similar to a Konad image plate and it worked very well, I should say.

I think the silver pattern looks really good on top of the Royal Blue. I liked the pattern too, it will probably be used a lot in the future.

Speaking of image plates, I bought one with Winnie the Pooh motive and need a Winnie the Pooh yellow paint. Does anyone have a suggestion?

13 kommentarer :

 1. Vad fint det blev! Hur länge fick du vänta på dina plattor förresten? Jag hade H&M, Lemon tree som grund till mina Nalle Puh.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, Lemon Tree har ju jag. Då får jag också testa med den till Nalle Puh brickan. Jag väntade nog i ca 14 dagar kanske något mer. Helt ok med tanke på det extremt låga fraktpriset.

   Radera
 2. Så himla snyggt! Har verkligen funderat på att köpa Konad,men har lixom inte blivit av bara. Får nog ta tag i det :D

  - Det ska bli så himla kul. Har saknat att ha en hund på heltid, min Bamsen bodde ju hos min mamma ca 13 mil bort :/
  Valet föll tillslut på en portugisisk vattenhund. Min sambo är lite allergisk mot pälsdjur,men portisar är väldigt allergivänliga :)
  Dock ska vi klippa ner pälsen väldigt mycket,så blir hon riktigt fin :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt kul med stamping, så det tycker jag du ska prova.

   Får nog ta och googla fram bilder på den rasen :)

   Radera
 3. Snyggt! Önskar verkligen jag kunde stampa snyggt men jag får inte till det vad jag än gör så för tillfället ligger alla de grejerna undangömda. Men du får mig att vilja ta fram det och prova igen!

  SvaraRadera
 4. Mycket snyggt! Jag borde kanske ta och ägna mig lite mer åt att dekorera igen, det har blivit för lite sånt på sistone!

  SvaraRadera
 5. Jättesnyggt, sagt det innan och säger det igen. Du är duktig på Konad!

  SvaraRadera
 6. Så fint! Helt underbart mönster. kör också blått och silver idag :)

  SvaraRadera
 7. I love this blue and YOUR stamping!! And Winnie the Pooh??!! I can't wait to see it!!!

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!