söndag 7 juli 2013

Nailart Sunday - Pedikyr

Jag har aldrig någonsin målat min tånaglar! Det är sant, aldrig, inte ens när jag var mindre och jag tror helt ärligt att jag inte kommer att göra det heller. Därför kändes det som ett litet problem när temat på denna Nailart Sunday skulle var pedikyr.

Som ni redan vet så är ju det här mitt favorittema av dom som finns och jag vill inte gärna missa detta, så förlåt mig Angelica, men jag kan inte låta bli att göra ett helt annorlunda inlägg helt utan målade tånaglar, men det är definitivt en pedikyr jag kommer visa.

Jag vill också berätta, jag har gjort det innan, men som en liten påminnelse att jag har extrem fiskfobi. Inte så där så att jag bara tycker dom är läskiga utan så att jag faktiskt skriker och nästan börjar gråta när jag får syn på en fisk i en tidning, på tv eller på nätet. Idiotiskt? Ja, men fullkomligt okontrollerbart för mig.

Därför kan det tyckas som ett extremt självplågeri att göra som jag gjorde förra året när vi var på Cypern och helt frivilligt faktiskt stoppade ner mina fötter i ett akvarium med fiskar för att få pedikyr. Jag tittade absolut inte ner och paniken fanns där, men gud vilka fina fötter man fick!

Så dagens inlägg blir helt enkelt ett par bilder på mina fötter bland fiskar fående en pedikyr. Mina kära barn förevigade detta. Yngste sonen var också vänlig nog att filma lite och för en gång skull tänker jag lämna ut mig själv totalt. Ser det ut som jag håller på att börja gråta? Ja, det gör det!!!

I've never painted my toenails! It is true, never, not even when I was younger and I think quite honestly that I will not do it either. So it felt like a small problem when the theme for this Nailart Sunday turned out to be pedicure.

As you already know, this is really my favorite theme of the week and I always do what I can to make sure that I have something to post, so forgive me Angelica, but I can not help but make a completely different posts without painted toenails, but it is definitely a pedicure I will show you.

I also want to tell you, I've done it before, but as a little reminder that I have extreme fish phobia. Not like that I just think they are scary, but so that I actually scream and almost start to cry when I spot a fish in a newspaper, on television or online. Idiotic? Yes, but completely uncontrollable for me.

Therefore, it may seem like an extreme self-torture to do as I did last year when we were in Cyprus and completely voluntary actually stuffed my feet in an aquarium with fish for pedicures. I absolutely didn't look down the hole time and the panic feeling was there, but god what fine feet you got!

So today's post is simply a couple of pictures of my feet among fishes getting a pedicure. My dear children immortalized this. Youngest son was also kind enough to film a little, and for once, I intend to give myself out totally. Does it look like I'm about to start crying? Yes, it does!


29 kommentarer :

 1. Modigt! Jag är inte rädd för fiskar men jag tycker det där ser lite läbbigt ut ändå... :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag var så sjukt stolt över mig själv när jag vågat göra det där.

   Radera
 2. I've tried this too - and I think it's really cool!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's great but I was so scared all the time I had my feet among those fishes!

   Radera
 3. Åh det där vill jag prova! Och dessutom - STOR eloge för att du vågade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Testa! Fötterna blir så himla fina, men det är läskigt..

   Radera
 4. Vad modigt av dig trots din fobi!! Jag måste prova när jag får tillfälle :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du ska testa. Och jag nästan grät av glädje över att jag vågat efteråt.

   Radera
 5. Wow så modigt!!! Jag både fiskar och har akvarium där jag utan problem stoppar ner händerna men t.o.m. jag skulle tycka att det var läskigt med fiskar som åt på mina fötter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju inte något precis man gör varje dag!

   Radera
 6. Modigt av dig! Min största fobi är spindlar, jag hade aldrig kunnat utsätta mig för något liknande med spindlar involverade. Härligt att du bjuder på dig själv och visar upp detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får ju bjuda till lite ibland och skratta åt sina egna galenskaper.

   Radera
 7. Modig du är! Jag har ingen fiskforbi även om jag kanske helst väljer att inte ta på dem om jag inte måste men jag tycker det där ser läskigt ut.
  Och det är klart att detta godkänns som ett bidrag, detta är ju pedikyr på hög nivå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att det godkändes :) Det är lite läskigt..

   Radera
 8. Så modigt av dig när du har fiskfobi. Jag skulle också vilja testa det där, det ser så kul ut. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul vet jag inte precis om jag tyckte det var, men faktiskt värt det.

   Radera
 9. Häftigt! Det där måste jag testa någon gång. Modigt gjort av dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jag kände mig faktiskt riktigt modig!

   Radera
 10. Modigt!:D Dom flesta har nån slags fobi och möta dem är stort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag bestämde mig att jag inte skulle låta min fobi få mig att låta bli att göra saker som jag verkligen ville prova. Jobbigt, men ändå en så häftig känsla efteråt.

   Radera
 11. Modigt gjort!! Jag har också gjort sån där fiskpedikyr, men jag tyckte det stacks lite.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kanske det gjorde. Jag var nog så spänd att jag inte tänkte på det!

   Radera
 12. Jag säger som de andra redan har gjort: Modigt gjort.
  Vet själv hur det är att ha en fobi och bemöta den *ryser*.

  Med vänlig hälsning
  /Eva

  SvaraRadera
 13. hej, du får gärna kika in på min nageldesign blogg där ja lägger upp både bilder, tips oh nageldesign video tutorials :) kram!

  SvaraRadera
 14. Jag måste ju fråga, äter du fisk?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, faktiskt! Men det måste vara färdiga filéer och inte på något sätt se ut som en fisk! Köpte färska laxkotletter en gång och fick ta i dom med tång för det satt lite fjäll kvar. Helt galet, men alla har vi våra små knasiga egenheter ;)

   Radera
 15. Det var väldigt modigt av dig Helena! Jag har ingen skräck för fisk men kommer aldrig våga testa det där... ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska ju ärligt säga att det här var ut med strandpromenaden i Fig Tree Bay och jag satt och tittade ut över havet på dom som höll på med vattensport och försökte tänka mig bort totalt.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!