måndag 22 juli 2013

Dollish Polish - Wicked Wario

Ett av lacken på min önskelista dök upp i ett av mina födelsedagspaket. Det fanns på min önskelista av den enkla anledningen att jag älskar namnet, för i ärlighetens namn så är kanske inte lacket det vackraste jag sett.

Det handlar om Dollish Polish Wicked Wario som släpptes i en Super Mario Bros. kollektion och snart har jag allihopa!

När jag väntade min äldste son var det en extremt varm sommar och på kvällarna orkade jag verkligen inte göra någonting utom att spela tv spel. Det som gällde då var 8-bits Nintendo och Super Mario varenda kväll. I det spelet finns inte min favoritfigur Wario med han uppfanns något senare. Sen kan man ju diskutera varför den tjocka, elaka lille figuren i gult och lila är min favorit och helt ärligt så har jag absolut ingen aning, men det har blivit så ändå.

Alltså ville jag bara ha det här lacket som består av en jellybas med massa microglitter i lila, vita fyrkantsglitter, runda guldglitter och gröna minihexagoner. Lacket är inte till för att användas på egen hand så jag valde att lägga det över syrenlila China Glaze Tart-y For The Party.

Som så ofta så var de större glittren lite knepiga att fiska upp ur flaskan vilket också är anledningen till att det är väldigt glest med dom vita fyrkanterna. Fast det gör mig faktiskt ingenting för att jag är inte helt övertygad om att dom tillför så mycket till lacket. Jag har svårt för att få riktigt bra bilder på den här typen av glitterlack, så jag måste påpeka att det ser bättre ut i verkligheten.

Jag har lagt två lager över Tart-y for the party. Torktiden var bra och dom små glittren var inget problem att sprida ut. Lite i tjockaste laget kanske.

Gillar jag det då? Ja, jag gör ju det. Lacket är kul och som sagt namnet gör att jag struntar i hur det ser ut. Det här ska man bara ha om man gillar Nintendo! 
One of the polishes from my wishlist was in one of my birthdaygroup parcels. It was on my wish list for the simple reason that I love the name, because in all honesty, it is perhaps not the most beautiful polish I've seen.

It's Dollish Polish Wicked Wario that was released in a Super Mario Bros. collection and is also a collection that I will soon have all of.

When I was expecting my oldest son, it was an extremely hot summer and I was so tired in the evenings I couldn't do anything except to play video games. At that time it was the 8-bit Nintendo and Super Mario that I had and played every single evening. My favorite Mario charachter isn't in that first Super Mario game he was invented later and his name is Wario. Then one can discuss why the thick, nasty little figure in yellow and purple is my favorite and quite honestly, I have absolutely no idea, but it has become so anyway.

So I just wanted to have this polish consisting of a jellybas with micro glitter in purple, white square glitter, round gold glitter and green minihexagons. The polish is not supposed to be used on it's own so I chose to layer it over lilac China Glaze Tart-y For The Party.

As is so often the case, the bigger glitters was a bit tricky to fish up out of the bottle, which is also why it is very sparse with the white squares on my nails. Though that actually doesn't matter to me because I'm not entirely convinced that they add much to the polish. I find it hard to get really good pictures of this type of glitter polishes, so I must point out that it looks better in real life.

I added two layers of Wicked Wario over Tart-y for the party. Drying time was good and the small glitters was no problem to spread out. Maybe a bit thick in the formula.

Do I like it? Yes, I do. The polish is fun and as I said the name means that I do not care how it looks. This is a must have if you are a Nintendo fan!

14 kommentarer :

 1. Men det här var ju superläckert Helena!! Snygg lila du valde att matcha med undertill!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tart-y var perfekt underlag till det här och visst är det ett kul lack :)

   Radera
 2. Håller med Katarina - superläckert! Tycker att det är både snyggt och roligt. Gillar verkligen de guldgula hexorna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer att använda det igen det är i alla fall helt säkert :)

   Radera
 3. Åh, Wario! Älskar verkligen Super Mario. Kom i kontakt med Wario i Mario Kart till Super Nintendo och valde alltid honom som förare. Hans elaka skratt är det bästa. :D Får nog kika på de här Mario-lacken alltså...Ang lacket så måste jag säga att det var skojigt men hade det inte varit för namnet så hade jag nog inte heller varit så intresserad. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men, nu när du säger det så är det nog från Mario Kart jag också fått min lilla kärlek till Wario. Helt klart ett otroligt kul spel som spelades i tid och otid i vårt hus när ungarna var mindre. Måste kolla om vi har kvar det för då ska det spelas!

   Radera
 4. Tycker det var fint! Jag hade en liknande manikyr förra veckan, fast inte med hexagoner och sånt, bara vanligt hederligt glitterlack över en lila bas. Hmm, fotade jag det tro? *Bloggbekymmer* ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aj då, bloggbekymmer är aldrig bra. Å andra sidan så fick du ju precis en anledning att bära det igen :)

   Radera
 5. It's a fun and somehow different glitter - I like it!!

  SvaraRadera
 6. Sååå snyggt, jag gillar det också. :-)

  SvaraRadera
 7. I like it because it's fun more than it's pretty. :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!