fredag 5 juli 2013

Holofredag - Jade Uau!

Ok, jag erkänner på en gång. Jag är kär! Men, tänker ni det vet vi väl redan att jag är lyckligt gift och har barn. Jo, så är det absolut, men nu har jag hittat en konkurrent nämligen Jade Uau!

Fina Karin på Vacker & Underbar fick för ett tag sedan den eminenta idéen att starta en födelsedagsgrupp på Facebook. Alltså en grupp som enbart är till för att fira födelsedagsbarn med fina lackpresenter. Fast nu ljög jag för det är en härligt social och kul grupp att umgås med där ute i cyberspace så enbart för att skicka presenter är inte syftet.

I alla fall så är det juli nu som är "min" födelsedagsmåndag. Vilket innebär att det är min tur att få en massa härliga paket med lack. I ett av de här paketen låg föremålet för min nya kärlek. En flaska Jade Uau!

Jag har tidigare tjatat om att jag letar efter det perfekta orangefärgade lacket och nu är jag nog nästan i mål. Nästan säger jag för det här är urtjusigt och mer orange än vad Chirality Just Before Dawn är. Och det här är finare i skugga än vad JBD är. Faktiskt ser det mer ut som ett metallic lack i skuggan ett snyggt sånt. Men, jag skulle ändå vilja ha ett mer klarorange än kopparorange. Men jösses, vad jag känner mig gnällig nu.

Det här är i alla fall det bästa som jag har provat och oavsett om jag vill ha mer orange eller ej så är det här superfint och så lätt att jobba med. Torkar snabbt som attan gör det också. Jag har tre lager på som vanligt.

Solen lyste absolut med sin frånvaro när jag skulle fota vid sisådär halvtio tiden på kvällen häromdagen, så det blir innebilder jag bjuder på idag. Och det här får då självklart också bli mitt bidrag till Kerstins holofredag.

Ok I have a confession for you. I'm in love! Ok, what's the news you might think. We already know that she is happily married and have two kids. And yes that is so right, but they just got competition!

Sweet Karin who has the blog Vacker & Underbar started a while ago a birthdaygroup on Facebook that I'm a part of. This group is all about sending wonderful polishes to the birthday children of the month. Well that is not all true because we are a bunch of girls/women that have fun conversations and interact with eachother throught the cybernet so it's not all about the presents after all :)

Anyway this month is my birthday month both in the group and for real and that means that it's my turn to get lots of nice presents. And in one of the packages that arrived in my mailbox was this little bottle containing my love.  It's Jade Uau!

I have talked about wanting the perfect orange holo polish lots of times before and I'm almost there now. Almost because this is so amazingly beautiful and a lot better than for exampel Chirality Just Before Dawn. And this is also very nice looking in the shadow almost like a metallic polish. But I still want something more bright orange with great holo than the copperytone that is in this. Oh my god! Don't you think that I'm wining now?

Well this is anyway by far the best I've tried so far both formula wise and colorwise. It's so easy to apply and it dries fast as a wind. And even if I still want another more orange this is so beautiful and I like it so, so much. And by the way guess how many layers I have on...How could you know it is three?

The sun didn't shine very much when I took these photos at half past nine the other evening so you will have to do with indoor photos today. And this is as you understand also my contribution to Kerstins Holofriday.


26 kommentarer :

 1. Roligt att du gillar det :-)

  SvaraRadera
 2. Åh vad snyggt, den skulle jag behöva ha imorgon till sonens bröllop då jag ska ha en bränd orange klänning. Nu har jag ju inte den så det blir ist Isadoras Coral crush över Depends 124. Hoppas det inte ska bli för koralligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du hade en riktigt härlig dag på sonens bröllop. Jag kollade faktiskt via din blogg var du bodde, men insåg att jag inte skulle kunna langa i tid :(

   Radera
 3. Kan förstå att du är kär,lacket är underbart med sin glöd :-D

  SvaraRadera
 4. Ett lack precis i din smak! Det passar dig verkligen!

  SvaraRadera
 5. Förstår att du är kär!! Det är ett helt underbart lack, men underbar färg och härliga regnbågar! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen helt ljuvligt! Även i skugga.

   Radera
 6. Väldigt fint! Vilken lyckträff av Linda att skicka just den om du blev så kär! :)

  SvaraRadera
 7. Så härlig färg, känns som rena guldgruvan:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamen, man känner sig riktigt lyxig med det här på naglarna.

   Radera
 8. Jättevackert! Detta får åka upp på önskelistan :)
  Rebecka

  SvaraRadera
 9. What an amazing orange! Great bday present indeed! :)

  SvaraRadera
 10. Det här är verkligen så vackert! Jade gör grymma holon och detta är nog faktiskt en av mina favoriter bland de jag har, den är ju lite ovanlig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jade har inte gjort mig besviken hittills i alla fall. Funderar på att skaffa en hög till därifrån.

   Radera
 11. Vilket underbart lack! Det är alltid slut när jag ska klicka hem det, buhu :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så har det ju varit för mig också så därför blev jag extra glad när jag fick det.

   Radera
 12. Jag tror att Literary Lacquer More Like Fire than Light borde passa dig i så fall. OCh Hits Demeter. Men jag älskar också Uau!

  SvaraRadera
  Svar
  1. LL lacket står i min otestade låda. Jag liksom håller lite på det till ett speciellt tillfälle :)

   Radera
 13. Åh Uau! är så sabla vackert! Som eld på fingrarna! Älskar det! Det är ju tur att man faktiskt kan vara polyamorös när det gäller nagellack och maken! (I alla fall nästan, han klagar lite på att de tar plats... ;-))

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!