onsdag 24 juli 2013

Grön Onsdag - China Glaze Re-Fresh Mint

Idag tänkte jag delta i Karins Gröna Onsdag och det med en klassiker nämligen China Glaze Re-Fresh Mint. Det här lacket bytte jag till mig för ett bra tag sedan och som så många andra lack har det blivit stående otestat en längre tid.

Synd, för det här är verkligen ett fräscht lack. Ljust mintgrönt pastelligt. Somrigt skulle jag nog vilja säga. En fin färg som man nog aldrig tröttnar på riktigt. Formulan tycker jag var helt ok på det här vad det gäller appliceringen, men som många andra pastell lack så kräver det ett lager med topplack för att jämna ut sig ordentligt. Tre lager Re-Fresh Mint och ett lager med Fast Forward är vad jag har på.

Jag tycker det här är fint, en klassiker bland lack och med den rätta. Fint både på egen hand och en mycket bra färg att ha som bas till diverse nailart.


Today I'm participating in Karin's Green Wednesday and with a classic polish from China Glaze called Re-Fresh Mint. I got this through a swap a good while ago and like so many other polishes this has been standing untested for a long time.

Too bad, because this is really a fresh polish. Light mint green pastel. I think this is a perfect Summe color. A nice color that you probably never get really tired of. The formula I think was quite ok on this when it comes to application, but like many other pastel polishes it requires a layer of top coat to even out properly. Three layers Re-Fresh Mint and a layer of Fast Forward is what I have on.

I think this is very nice, it's has become a classic polish and I can easily understand why. Nicely both on its own and a very good color to use as a base for various nail art.

7 kommentarer :

 1. Den är verkligen fin! Konstigt nog har jag bara använt min flaska en gång trots det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner att jag har alldeles för mycket lack och att många tyvärr blir lite bortglömda ibland.

   Radera
 2. This on of the classic mints, that should be in any mint-loving polish girls stash :)

  SvaraRadera
 3. I like the way you can easily wear both dark and vampy colours and pastels like this one. nice!

  SvaraRadera
 4. Fin! Känner nästan mintsmaken i munnen när jag ser det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. En After Eight skulle ju inte sitta fel just nu!

   Radera
 5. Jättefint! Förlåt att jag missade dig...

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!