onsdag 3 juli 2013

Gloss'n Sparkle - Passion Pop

Utskickat för recension 

Jo, jag vet det här är inte den färgen ni brukar se här hos mig. Det här lacket har Katarina på Edgy Polish skickat till mig för att recensera och jag måste säga att det är så kul att få lack att testa som man normalt sett inte skulle köpt eller testat. Det finns ju en hel värld av lack därute som man förmodligen missar på grund av att man själv tror sig veta vad man tycker om!

Gloss'n Sparkle är ett nytt märke för mig, men av det jag sett så finns det massor av fina färger. Just den här heter Passion Pop. Gillar namnet förresten. Det är liksom glatt. Färgen beskrivs som skarp korall/rosa och jag tycker det är en lysande beskrivning på det. I lacket finns också glitter i vitt, guld och rött plus microglitter som verkar lite prismatiskt.

Och nu till det något chockerande. Jag tycker om det! Hade det varit en blekare färg hade jag nog inte gjort det, men det här är en så glad sommarfärg att jag bara inte kan låta bli att gilla det. Känner mig superglad att jag fått prova det och kan tänka mig att det är mycket snyggt på en lite solbränd hand. vilket mina förhoppningsvis är om ett par veckor.

Formulan är väldigt trevlig. Lagom tjock och lätt att få med glittren upp ur flaskan. Känns som en crelly tycker jag. Skulle nog kunna vara täckande på två lager, men ni vet ju hur jag är. Bättre ett lager för mycket än för lite så självklart har jag tre på. Penslen var trevlig bredd på, men jag hade nog föredragit om den varit lite hårdare. Inte så att det var svårt att måla med den, men lite sladdrig.

Gloss'n Sparkle finns att köpa hos Edgy Polish för 125 SEK per flaska. Själv kan jag mycket väl tänka mig att köpa fler. Och som tur är så har jag ett fint till att prova, men det får ni se en annan dag.  Jag visar er lacket i lite olika ljusförhållanden och så blir det en bild på den superfina glasfilen som jag också fick med och som också finns att köpa.


 Sent out for review

Yes, I know this is not the color you usually see on my nails. This polish has Katarina on Edgy Polish sent to me for review and I must say it's so fun to try out polishes in colors that you normaly wouldn't hav bought or tried. There's a whole world of polishes out there that you probably miss because you think that you don't like them!

Gloss'n Sparkle is a new brand for me, but from what I have seen, there are lots of nice colors. This particular is called Passion Pop. I like the name by the way. The color is described as bright coral / pink and I think it is a brilliant description of it. The polish is contains glitter in white, gold and red plus micro glitter that seems a little prismatic.

And now for something shocking. I like it! Had it been a paler color, I probably would not have done it, but this is such a great summer color that I just can not help but like it. I feel super happy that I got to try it and can imagine how nice it would look on hands that have gotten some tanning which my hopefully have in a few weeks.

The formula is very nice. Perfect thickness and easily to get the gitter up from the bottle and even on the nails. I think you can say that this is a crelly. Would probably be opaque in two coats, but you know how I am. Better a layer too much than too little, so of course I have three. The brush has a nice width, but I probably would have preferred it if it had been a bit stiffer than it is. Not that it was difficult to paint with it, but a little flabby.

Gloss'n Sparkle is available from Edgy Polish for 125 SEK (18 USD) per bottle.  I can very well imagine buying more from the brand. And luckily, I have one more to try, but you will see that another day. I show you the polish in a little different light conditions and also a picture of the super fine glass file which I also got and which is also available for purchase.

22 kommentarer :

 1. Wow, det ser underbart ut! Att det är en crelly är extra roligt, tycker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det. Det var det som gjorde mig så positiv tror jag.

   Radera
 2. It's really pretty on you, I cannot wear coral toned polishes like this one :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I didn't think I could do that either, but it worked pretty well.

   Radera
 3. Vad kul att du gillar det Helena! För egen del var det en av de färger i kollektionen jag fastnade för först ;) Jättesnyggt på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag ser verkligen fram emot att testa det andra jag har också.

   Radera
 4. Det ser ut att vara ett härligt sommarlack!

  SvaraRadera
 5. Tja varför inte :) härligt somrigt liksom!

  SvaraRadera
 6. Jag har lite svårt för den här färgen :/ Väldigt somrigt men nej ...

  SvaraRadera
 7. Jag klarar inte av orange, eller i alla fall högst sällan. Har väl ett lack som man kan klassa som orange. Dock köpte jag ett från Edgy Polish nu som var orange. Det såg så fint ut... Vi får se hur det går med det. Har inte fått lacken ännu fast jag beställde i söndags. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då håller vi tummarna för att du kommer gilla det. Vilket var det?

   Radera
 8. Det där är verkligen jag! Älskar den färgen! :)

  SvaraRadera
 9. That was definitely a surprise to see such a colour here - and I like it too!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Not something that you normaly see here, but surprisingly enough I did like this.

   Radera
 10. Det här var verkligen jättesnyggt! Påminner om sorbetglass med jorgubbsbitar i,smaskens :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du absolut rätt i! Och vad gott det hade varit med lite glass just nu.

   Radera
 11. Så snyggt lack! Blir väldigt sugen på detta! :)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!