måndag 8 juli 2013

Blå Måndag - HM Blue My Mind

Det är lacket har ni säkert sett tusentals gånger vid det här laget, men det blir ju så när ett lack är så pass snyggt som det här och dessutom går lätt att få tag på till ett billigt pris.

Själv hittade jag HM Blue My Mind i en 10-kronors korg. Funderade inte särskilt länge på om jag skulle köpa det eller inte. Dessutom så vann jag faktiskt ett av Michaela på Beauty By M också.

Jag älskar verkligen den här färgen. En knalligt blå som gör en glad när man tittar ner på naglarna, precis som det ska vara. Den täcker på två lager och torkar riktigt fort. Jag brukar verkligen gilla penslarna i HM lacken, men den här var nog ett måndagsexemplar för den var alldeles för sladdrig för att jag skulle vara helt nöjd.

HM Blue My Mind är klart värt en tia och jag hade faktiskt inte tvekat att köpa det för originalpriset heller som ligger på 39 kronor. Det är ju då också mitt bidrag till Lindas Blåa Måndag.

This polish has been shown lots and lots of times before on nailblogs by now, but that is what happens when you have a polish that is such a great color and that is also is easy to get a hold of and at a cheap price.

I found HM Blue My Mind in a 10 SEK (1.50USD) basket. I didn't take me long to decide on buying it. Besides, I actually won one of Michaela at Beauty By M too.

I really love this color. A bright blue that makes you happy when you look down at your nails, just as it should be. It covers in two coats and dries really fast. I usually really like the brushes in HM polishes, but this was probably an odd one because it was just too flimsy for me to be completely satisfied.

HM Blue My Mind is definitely worth the price I paid and I actually had not hesitated to buy it for the original price either located at 39 SEK (5.80USD) This is also my contribution to Linda's Blue Monday.

17 kommentarer :

 1. Jag tröttnar aldrig på att se bilder på Blue My Mind - det är ju så vansinnigt vackert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett suveränt lack. Sitter bra gör det också.

   Radera
 2. Blue my mind är så galet fin! Älskar den nyansen av blå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med, kan ha hur många varianter som helst av det här.

   Radera
 3. It's a truly fantastic blue. H&M makes some good polishes now and again! :)

  SvaraRadera
 4. Jag tror jag är den enda av alla lacknördar i Sverige som inte äger det här. Det är ju jättefint, men jag har liksom aldrig kommit mig för. Härlig blå färg är det däremot!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var nog den näst siste, för det är inte länge sedan jag skaffade det här.

   Radera
 5. Det är verkligen en underbar blå och jag köpte en backup för ett tag sedan, måste bara ha här hemma. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket vackert och användbart till en del skoj också.

   Radera
 6. Så vacker blå! Står i min låda, otestad men inte länge till! ;-)

  SvaraRadera
 7. Fint så fint. Såg också detta i 10krlådan men köpte inte eftersom jag redan hade en flaska. Ångrar mig lite egentligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, du har ju en flaska och rätt som det är dyker det upp något annat som man tycker ännu bättre om och då är ju den där backupen onödig :)

   Radera
 8. Ett av mina absoluta favoritlack alla kategorier!! Jag har fyra flaskor (?!) numera eftersom det ska slutas säljas tydligen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du har fyra flaskor förstår jag att du verkligen älskar det här!

   Radera
 9. I actually have never seen this polish before, and it's so beautiful!! Go blues!! ;)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!