fredag 19 juli 2013

Mentality Sexy - Stamping!

När man ändå har ett svart lack på klorna så kan man ju inte låta bli att testa ännu ett av stamping lacken från Mentality. Den här gången var det rödaktiga Sexy som åkte fram och ett mönster från en Bundle Monster platta BM 316.

Ett ganska litet blommönster skulle fixas på. Först måste jag erkänna att jag blev besviken. Dels hade jag nog hoppats att det skulle bli något rödare mönster med Sexy än vad det blev och sen tyckte jag att jag hade valt fel mönster, men efter ett tag började jag faktiskt älska den här manikyren. Väldigt diskret, men ändå något alldeles extra. 

Sexy ser mörkrött ut i flaskan med en svag holo effekt. På nageln när man använder det över svart blir det röd/lila med ett väldigt vackert skimmer. Jag tycker inte alls att mina bilder gör manikyren rättvisa, det här var faktiskt mycket snyggt i verkligheten. Att mönstren inte sitter lika på naglarna var nog inte riktigt vad jag tänkt mig från början, men rött lack på röd stämpeldyna var lite trixigt. 

Och precis som de andra Mentality stamping lacken så var det här väldigt lättarbetat och följde med enkelt upp på stämpeln och över på nageln. Självklart kommer jag även någon gång i framtiden testa det här på egen hand. So when I had Kleancolor Metallic Black on the nails I also thought that it would be a great chance to try another of my Mentality stamping polishes. This time it was the redish Sexy that I was eager to try out. I found a pattern on Bundle Monster plate BM 316 that I liked. 

A flowerpattern with very small flowers on. I have to admitt that I was disapointed at first. I think that I had imagined it to be more red on the nails and I also didn't like the pattern on the nails. But after wearing it a while a started to change my mind about it. I actually started to like it a lot. This is very discrete but still very special.

Sexy looks kind of dark red in the bottle but over black it turnes more red/purple but with a gorgeous shimmer to it. I don't think my pictures gives this manicure the credit it deserve at all. This was just so much nicer in reality. The fact that the pattern isn't the same on all the nails wasn't exactly something I had planned but red polish on a red stamp didn't make things that easy..

As with the other stamping polishes that I have tried from Mentality this also was very easy to get up on the stamp and on to the nail. And I will also try this on it's own at some point. 

16 kommentarer :

 1. Det ar mycket snyggt tycker jag! Lite diskret men ändå läckert med rött på svart! Faktum är att det lutar mot att jag kommer ta in Mentality i shopen mot slutet av sommaren/början på hösten! Är sugen på just stampinglacken och deras matta lack.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev ju inte riktigt som jag tänkt mig, men ju mer jag tittade på det desto bättre tycker jag faktiskt om det.

   Åh! Härligt att höra att du kanske ska sälja Mentality. Bra kvalité tycker jag.

   Radera
 2. Oh wow, I love this subtle stamping - a really vampy mani!!

  SvaraRadera
 3. Fint! Det ser ut som att Sexy blivit väldigt jämn och fin i färgen, det är viktigast när man stämplar tycker jag. Vill gärna se den över en ljus ton en annan gång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir superjämnt och är väldigt lättarbetat. Ska testa över något ljusare också :)

   Radera
 4. Väldigt läckert, så snyggt mönster! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mönstret är riktigt fint och jag kan tänka mig att det blir ännu bättre med lite ljusare färger.

   Radera
 5. Jag gillar detta, subtilt och sexigt. ;-)

  SvaraRadera
 6. Jag gillar det, diskret men det händer ändå saker! :D
  /Rebecka

  SvaraRadera
 7. Svar
  1. Håller nog med dig om att det blev rätt coolt :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!