torsdag 18 juli 2013

Kleancolor - Metallic Black

Nu tycker jag det är dags att visa ännu ett lack som jag fått i present av en av mina vänner i födelsedagsgruppen jag är med i på Facebook.

Jag har skrivit tidigare om att jag är med i en födelsedagsgrupp där vi skickar presenter till månadens födelsedagsbarn och just i juli så var det ju min tur att fylla år och jösses vad mycket fina lack jag fått!

Det kan väl tyckas att det inte är något speciellt med ett svart metallic lack som jag tänker visa idag, men dels så är det ett väldigt snyggt lack. Så där lagom mycket metallic finish. Det är ett mycket billigt lack och nu till det bästa! Det täcker på ett lager utan något som helst problem! Och till skillnad från en del andra lack från Kleancolor så finns det inga problem med att få det här att torka. 

Inser nu att jag inte ens skrivit namnet på det här än, det är alltså Kleancolor Metallic Black som pryder mina naglar på bilderna. Jag gillar det här, snyggt svart lack och som sagt ett lager :)


I think it's time to show another of the polishes that I have got through the Birthday group that I'm a member in on Facebook. I know I mentioned that we had started that group and that the birthday person of the month recives presents from the other members of the group. Well this was my month and I have recievd so many beautiful polishes. 

You might not think that a black metallic polish is  something special to show amongst all the polishes I have, but I disagree on that. First of all it's a beautiful black polish with a perfect amount of metallic finish in it. It's also a polish that is well worth it's price. It costs almost nothing and for the most important thing. It's a one coater! And it doesn't have the same drying problem as a lot of other Kleancolor polises. This dries without a problem. 

I just realize that I haven't even written the name of the polish properly. It's Kleancolor Metallic Black that is on my nails on these pictures. A absolute great black polish.

20 kommentarer :

 1. Snyggt! Roligt att det är en "one coater", det trodde jag faktiskt inte. Skönt att du är nöjd. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supernöjd! Kommer absolut att användas mer gånger :)

   Radera
 2. It really is a very pretty black!!

  SvaraRadera
 3. I like!! KC metalliclack är superbra, allihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är dom! Jag är sugen på att skaffa resten också.

   Radera
 4. Detta är bara heeelt underbart! :D Superfint och alla egenskaper gör ju att man nästan rodnar av lycka :)

  SvaraRadera
 5. It's nice to hear that it isn't all Kleancolors that take forever to dry :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. The Metallics are actually quite good when it comes to drying, but the rest of them.. To bad.

   Radera
 6. Vad snyggt det ser ut! Kanon med one coaters :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt suveränt, fram för mer sådana :)

   Radera
 7. Väldigt läckert svart lack, det händer lite i det. :-)

  SvaraRadera
 8. Älskar svarta lack - alla olika sorters - och detta är inget undantag. Fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också en liten svag punkt med svarta lack :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!