torsdag 11 juli 2013

Happy Birthday to me! And a Giveaway for you!

Grattis till mig på min födelsedag! Idag blir jag ett år äldre och klokare och självklart vill jag fira det ihop med er mina läsare.

För att ha en chans att vinna ska man svara på ett par enkla frågor och maila mig. Det jag vill veta är följande:

Vilket lack skulle du allra helst vilja ha i födelsedagspresent och vad är din absolut finaste födelsedagspresent som du fått så långt i livet. Varför är det den finaste och vem fick du den av?

Den här gången tänkte jag att man skulle kunna snika till sig lite extra chanser att vinna. Den chansen får man om man skickar in ett foto till mig med en manikyr som är inspirerad av antingen födelsedagstema eller av någon manikyr som ni har hittat här hos mig på Lacky Corner. Manikyrerna kommer jag sedan att visa upp i ett särskilt blogginlägg.

Skicka ett mail till mig med:
 • Svaret på frågorna ovan  (1 lott)
 • Länkar till eventuella delningar du gjort. (Kom ihåg att sätta dom som publika) Inget som man måste göra, men det är kul om du delar. (1 lott)
 • Om du vill skicka in en manikyr så bifogar du filen. Inte heller detta är obligatoriskt, men det vore väldigt kul om ni vill delta med en bild. (5 lotter) Detta kan även göras senare, dock ej senare än 29/7.
Vad är det då man kan vinna? Jo, jag vet ju hur svårt det än så länge varit att få tag på Mentality lack här i Sverige så därför så tog jag med lite extra när jag gjorde min beställning. Så det man kan vinna är 2 stycken Mentality hololack (som jag visat här innan), ett holotoppcoat och ett glitterlack med det passande namnet Jubilant!

Giveawayen är öppen Internationellt. Och bidrag kan skickas in t.o.m den 29/7 då jag lämpligt nog kommer hem från min semester!

Maila till: lackycorner@gmail.com
Congratulations to me on my birthday! Today I become a year older and wiser and obviously I want to celebrate it together with you, my readers.

To have a chance to win you simply should send a email to me with the answer of the following question:

What polish would you most of all like to have for your birthday and what is your finest birthday gift given to you so far in life. Why is it the finest and who gave it to you?

This time, I thought that I would do a littlte different then my other Giveaways. I've decided that you could get extra chances of winning if you send me a photo of a Birthday inspired manicure or a manicure inspired by a manicure that I have shown here on Lacky Corner. All contributions will later be posted in a special post here.

In the mail you:
 • Give me your answers to the questions I asked
 • If you have shared this you give me the links to the posts (remember to set them as public) Sharing is not mandatory, but it's nice if you do so
 • And if you are making a manicure you send me the photo of course. This is also not something that is mandatory, but I would love if you took your time to participate. (This could also be done later, but not after the 29th of July)

What is it then you can win? Well, I know how hard it so far has been to get hold of Mentality polish here in Sweden so therefore I ordered some extra when I made my order. So what you can win are 2 pieces of Mentality holos (as I have shown here before), a holotoppcoat and a glitter polish with the very suitable name Jubilant!

Giveaway is open Internationally. And contributions can be submitted until 29/7 wich is when I should get home from my holiday!

Send your contributions to: lackycorner@gmail.com

16 kommentarer :

 1. Grattis Helena! Hoppas du får en riktigt go födelsedag! Du kan nog förvänta dig ett mail från mig 😃

  SvaraRadera
 2. Stort Grattis :)
  Ska börja klura på mitt mail till dej!

  SvaraRadera
 3. Grattis!!! Hoppas du får en alldeles underbar dag.
  Och vilken härlig giveaway, jag ska klura lite på mitt bidrag. :-)

  SvaraRadera
 4. Gratulerar med dagen, hoppas den bliver underbar :)
  What an amazing giveaway, makes me drool...

  SvaraRadera
 5. Grattis på födelsedagen! Mail kommer, ska bara fundera lite.... ;-)

  SvaraRadera
 6. Grattis Helena! Hoppas du får en härlig födelsedag och att solen skiner på dig!

  SvaraRadera
 7. Grattis! Mail med bild kommer från mig med, så småningom, vet bara inte vad och hur och när än! :)

  SvaraRadera
 8. Grattis på födelsedagen! :-)

  SvaraRadera
 9. Stort grattis på födelsedagen! Hoppas du får en bra dag! :-)

  SvaraRadera
 10. Grattis på födelsedagen! Jag skall klura på ett mail under semestern och maila när jag kommer hem till datorn och Internet igen!

  SvaraRadera
 11. Grattis på födelsedagen!!

  SvaraRadera
 12. Grattis! och kul giveaway, dvs en sån som är mer än bara "hej jag deltar". :) Jag ska klura lite så kommer ett mail om en dag eller så! ;D

  SvaraRadera
 13. STORT GRATTIS,några dagar i efterskott ;-) Hoppas att du fick en fin födelsedag! Kramisar

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!