söndag 9 juni 2013

Nailart Sunday - Disney

"Hy så vit som snö, läppar röda som blod och hår svart som ebenholtz.."

Veckans tema hos Lelack's Nailart Sunday är Disney. Oj, tänkte jag vad i hela friden ska jag göra för något eftersom jag nu lärt mig att jag är rätt kass på frihanda och några stämplar med Disney grejer på har jag inte. Om  man nu inte räknar tecknade Nalle Puh förstås. Vilket jag kom på nu att man nog kan göra.

Jag klurade en stund och kom sen på att när jag vann hela Essence Snow White kollektionen förra sommaren så följde det även med små Snövit klisterdekaler. Aha, där var ju lösningen.

För att symbolisera både snö, blod och ebenholtz tog jag fram det röda Snow White från Essence vilket nog är det bästa röda lacket jag någonsin målat med. Helt suveränt! Vitt fick symboliseras av Barielle Enduring och till svart har jag Zoya Raven. 

Tyvärr var dekalerna väldigt pixliga , men jag tror ändå ner ser hur tanken är. Givetvis ville jag ju också ha med en av de 7 dvärgarna och min favorit är Toker så han fick det bli.

Den här veckan lär det bli lite mindre bloggande, men jag är i full färd med att planera manikyren inför studentfirandet.
"Hy as white as snow, lips red as blood, and hair black as ebony .."

Theme of the week at Lelack's Nail Sunday is Disney. What on earth would I do for this theme! My freehanding is crappy and I didn't have any fun Disney stamping plates unless you count the animated Winnie The Poh which I now realize that I actually have on a plate. 

I thought about it for a while and then remembered that when I won the Essence Snow White collection last summer there was also little snow white adhesive decals. Aha, that was the solution.

To symbolize both the snow, blood and ebony, I took out the red Snow White from Essence which is probably the best red nail polish I've ever painted with. Simply wonderful! White was symbolized by Barielle Enduring and for the black, I have Zoya Raven.

Unfortunately, the decals are very pixelated, but I still think you get the idea of the manicure. Of course, I also wanted to have one of the 7 dwarfs i this and my favorite is Dopey so that is the one I choosed.


This week there will be a little less post than usuall because of family celebrations.

25 kommentarer :

 1. Söta! Synd att dekalerna var pixliga bara ja, men det var ju sött ändå!
  Ser fram emot bilder på studentmanikyren!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, dom kunde varit lite bättre kvalité på.

   Radera
 2. It's a pity they are so pixelated - but still, it's a darn cute mani!

  SvaraRadera
 3. Gullig manikyr. Konstigt att dekalerna var pixliga, sånt borde ju inte komma ut, å andra sidan ser man ju vad de föreställer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, man tycker ju att om man släpper en hel kollektion med Snövit saker så kanske man kunde lagt lite tid på att kolla kvalitén också.

   Radera
 4. Åh, jag vill också ha dekaler med en prinsessa på!

  SvaraRadera
 5. Vilka söta naglar, dekalerna är verkligen "verklighetstrogna" även om de är lite pixliga. Jag gillar färgvalen på baslacken med, det är ju verkligen de tre huvudtemana i sagan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom ser absolut ut precis som figurerna i filmen och det gillas mycket.

   Radera
 6. Söta! Kan vi inte få se Nalle Puh naglar en annan gång? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, det kan ni visst det. Har visat en gång innan, men det tål att köras i repris.

   Radera
 7. Som hela sagan på dina naglar:) Lite pixliga men vad fasen, det spelar ingen roll. Gillar din manikyr skarpt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev också väldigt nöjd. Och speciellt med det röda lacket. Vilket underbart lack säger jag bara.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!