lördag 22 juni 2013

Tema Svenskt! / A Swedish Theme - Cactus Zirconium

Hoppas alla hade en lika trevlig Midsommarafton som jag hade!

Det här inlägget hade jag tänkt lägga ut igår, men det kom åska som förstörde mina planer. Här ute på landet innebär åska utdragande av alla sladdar för att rädda det som räddas kan. Alltså ingen bloggning.

Och om ni undrar var läsarnas val har tagit vägen så ska jag försöka få ut det senare idag. Om det inte åskar i alla fall!

Jag fick även en flaska av Cactus holotopplack skickat till mig. Något som jag verkligen sett fram emot då min lilla flaska från Queens & Shadows håller på att ta slut. Självklart ville jag testa det här så fort som möjligt och när jag väl testat hållbarheten på Astatine så var det Zirconiums tur.

Ni vet ju min lilla önskan om ett orange holo så självklart så tänkte jag testa det här över ett orange lack. Först så åkte ett Depend lack på och vid första lagret såg det magiskt ut, men jag ville ha mer så jag la på ett lager till vilket jag inte skulle gjort. Det blev helt enkelt för mycket. Den lite dimmiga gråaktiga tonen i hololacket tog över för mycket och det blev helt enkelt inte snyggt.

Alltså är lärdomen av det här att den som gapar efter mycket mister oftast hela stycket. Ett lager är tillräckligt och två lager blir inte bra.

Istället så tog jag av alltihopa och la på OPI A Roll In The Hauge som jag sen då pimpade upp med ett lager av Zirconium och vips så hade jag mitt oranga holo!

Lacket är lätt att applicera och torkar fort och bra. Holoeffekten är fin om än inte slående. Ändå så tycker jag att det här är bättre än det jag har haft innan. Det här blir det en tydlig och fin holoeffekt på ett lager när jag fått använde två lager av det andra.

Nu ska ni också ha i åtanke att jag har fått Beta versioner för att testa. Det kan mycket väl hända att vår Cactus ändrar lite innan hon släpper ut det här för försäljning. Jag tycker i alla fall att det är ett bra holo topplack och kan varmt rekommendera det.Hope everyone had a great Midsummereve! I surely had.

My intentions was to post this yesterday, but a thunderstorms destroyed my plans. Were I live in the middle of the countryside thunder means that you will run around the house and make sure that all electrical equipment is disconnected  to save what can be saved. Thus no blogging.

And if you're wondering where the readers' choice has gone I will  try to get it out later today. Well if there is no new thunder that is.

I got a bottle of Cactus holotopcoat send to me to try out. Something that I really looked forward to since my little bottle from Queens & Shadows is about to run out. Obviously I wanted to try this as soon as possible and once I tested the durability of Astatine it was Zirconiums turn.

You know my little desire for an orange holo so of course I thought I would try this over a orange polish. First I applied a Depend polishs and then a layer of Zirconium and it looked amazing, but I wanted more so I added another layer and that was a mistake. There was simply too much. The little misty grayish tone of the holotopcoat took over too much and it didn't look good. 

Ok, so I learned my lesson. Be happy with what you've got and do reach out for more! One layer is enough and two layers are to much.

Instead, I took the whole thing of and put on OPI A Roll In The Hauge who I later then pimped up with a layer of Zirconium and just like that I had my orange holo!

The polish is easy to apply and dries fast and nice. You definitly need a normal top coat over it because it dries a bit dull. The Holo effect is fine if but not striking. Nevertheless, I think this is better than what I had before. This gives you a clearly visable effect with one layer and was not the case with my other one. There you needed two layers. 

Now you should also keep in mind that what I have is a beta versions for testing. It may well be that our Cactus change a bit before releasing it for sale. I think in all cases it is a good holo topcoat and can heartily recommend it.

9 kommentarer :

 1. Så snyggt! Och så fina naglar du har! :)

  SvaraRadera
 2. Väldigt läckert, en underbar kombo! :-)

  SvaraRadera
 3. What an absolutely gorgeous effect - what a beautiful result!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Everbody should have a holotopcoat to spice things up :)

   Radera
 4. Ser helt underbart ut och jag vill såååå mkt ha detta :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Riktigt bra måste jag säga. Hoppas du lyckas hinna köpa ett när Cactus släpper dom här.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!