onsdag 26 juni 2013

Grön Onsdag - L.A Girl 3D Effects Teal Dimension

Det är tur att veckorna går så snabbt som dom gör. Jag längtar verkligen till semester just nu. Det är helt galet inne på jobbet. Jag jobbar i en kundtjänst och normalt sett om vi har 5 i kö så är det mycket senaste veckorna så har man tyckt det var lite om det var 15. Det har legat på mellan 25-40 hela tiden. Så lite trött och sliten är man allt.

Nu är det i alla fall onsdag och det är Karins Gröna onsdag som jag smiter in i och hoppas att jag blir godkänd. Till mitt försvar kan jag säga att lacket är grönare i verkligheten än vad jag lyckades  fånga på bild. 

Det jag har lackat med är ett av dom lacken som jag verkligen velat ha mest av allt på senaste tiden nämligen L.A Girl 3D Effect Teal Dimensions. Ett Übervackert teal/petrol färgat lack med prismatiskt glitter i. För att kalla det för holo kanske är att överdriva lite grann, men glittrar det gör det så man blir salig. 

Som de flesta andra L.A Girl lacken så är det här smidigt att lacka med. Jag har två lager på, men kanske skulle tagit 3 eller lite flödigare på första (hört det förrut?). Jag kan nu också proklamera att jag inte tänker köpa Nubars Ridgefiller mer gånger. Jo, den slätar ut suveränt bra, men vilket skitlack att lacka på.

Levde det här lacket upp till mina förväntningar då? Oh ja! Det gjorde det absolut och jag fick mycket positiva kommentarer om det också. Det är så fint både i färgen och i finishen. Och jag är så glad att jag har 5 stycken till ur samma serie att lacka med. Mina bilder gör det inte helt rättvisa kan jag säga. 

It's fortunate that the weeks go as fast as they do. I really long to my summer vacation right now. It's totally crazy at my work at the moment. I work as a Customer Care Advisor and what I do is talk with customers on the phone the whole day long. Usually if we have 5 calls in queue that is a lot. but the last weeks if there has been 15 it has felt like a small amount. It has been between 25-40 most of the time. So I think you can understand if I'm a bit tired and worn out at the moment.

Well it's already Wednesday and that means Karin's Green Wednesday among us Swedes. I hope that Karin approaves of my entry this week but in my defense, I can say that the polish I show you today is greener in real life than what I managed to catch on camera.

What is it that you get to see here today then. Well one of the polishes that has been on the top of my wishlist lately. Namely LA Girl 3D Effect Teal Dimensions. A Über Beautiful teal / petrol colored polish with prismatic glitter in. To call it holo might perhaps be a bit exaggerating, but the glitter and shine in this makes you so happy!

Like most LA Girl polishes this is easy to paint with. I have two coats on, but perhaps should have taken three or maybe a bit more fluid one on the first layer (heard that before?). I can now proclaim that I do not intend to buy Nubars Ridge Filler more times. Well, it flattens the surface of the nail supremely good, but what a crappy basecoat to apply polish on.

Did this polish live up to my expectations then? Oh yes! It absolutely did and I got a lot of positive comments about it too. It's so nice both in color and finish. And I'm so glad I have 5 more of these to paint with. My photos do not do it much justice I can say.

34 kommentarer :

 1. Förstår att du längtar efter semestern, själv går jag på fem veckors ledig from redag. Ljuvligt:)

  Gillar det jag ser här och jag är lite sugen på hela kollektionen. Men det har blivit så mycket inköp nu sista tiden så jag får nog lugna mig ett litet tag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom lär nog finnas kvar ett bra tag till och Cherry Culture har ju lite rea grejer för sig med jämna mellanrum.

   Radera
 2. Åh så fint! Jag är svag för tealfärgade lack. Allt som ser ut som påfåglar får mig på fall ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är lite som du. Påfåglar är vackert och lockar mig hela tiden.

   Radera
 3. Helt underbart. De här lacken ligger väldigt högt upp på önskelistan. :)

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt fint! Cravings oh yes! Gillar verkligen den här färgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag också. Känner mig mycket hemma i denna och liknande.

   Radera
 5. Tjohooooo så himla vackert! Galet snyggt! :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra skrivet där, för galet snyggt är vad det är.

   Radera
 6. ooooo.... this has been on my wishlist too since I saw it the first time. I want it! :)

  SvaraRadera
 7. Oooh fantastiskt vackert!! :D det åker upp på önskelistan direkt.
  /Rebecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det borde vara på allas önskelistor. Superfint!

   Radera
 8. Det är ett fantastiskt lack! Jag gillade det verkligen jag med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir sugen på att testa resten på en gång.

   Radera
 9. Vackert! Jag har hunnit prova två av mina och är så glad över att jag köpte ett gäng ur kollektionen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har ju en hög kvar att testa och det är jag mycket glad för.

   Radera
 10. Superduper vackert, det vill jag också köpa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det åkte upp på min favoritlista på en gång.

   Radera
 11. Oh så fint! Det där är en färg som man bara inte kan misslyckas med :-)

  SvaraRadera
 12. Väldigt vackert! Gillar verkligen LA Girl!

  SvaraRadera
 13. Underbart!!
  Jadu semester börjar bli efterlängtat nu ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast å andra sidan så har vi vårt kvar när alla andra kommer tillbaka. Hösten blir kortare om man har senare semester i alla fall.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!