fredag 7 juni 2013

Holofredag - Catherine Arley 800

Då tar vi en liten jobbardag igen! Ikväll däremot ska jag få se min son och hans flickvän riktigt finklädda för det är dags för studentbal. Ska bli så himla kul att se alla uppklädda vackra ungdomar.

Men för att återgå till ämnet så är det ju också fredag vilket som vanligt innebär Kerstins holofredag. Idag ska jag visa er ett lack som jag trodde jag skulle älska, men det visade sig inte riktigt vara så.

Catherine Arley nr 800 är ett rött ganska skirt hololack som inte besitter några superstarka effekter, men dom finns där i alla fall. Eftersom jag vet efter de andra Arley lacken jag testat att dom helst ska användas över något annat så grundade jag med nudefärgade Zoya Minka och över det har jag tre lager av CA 800.

Formulan på det här är absolut oklanderlig. Mycket trevlig måste jag säga. Torktiden var också mycket bra. Det är en ganska ljusröd färg på det här. Och det är det som jag inte gillade så mycket, jag hade velat ha en mer rödröd färg liksom. Men, man kan inte gilla alla lack man testar och det är absolut inget fel på det här, men det var inte riktigt som jag tänkt mig. Nu kan det ju förstås vara så att man ska testa det över ett rött krämlack. Lär bli rödare då.

Then it was a working day again! Tonight, however, I will get to see my son and his girlfriend really dressed up, for it's time for the prom. Should be so much fun to see all the young beautiful dressed up people.

But to return to the subject,  it's also Friday, which as usual means Kerstins holofriday​​. Today I'll show you a polish that I thought I would love, but it turned out to not really be so.

Catherine Arley No 800 is a pretty red sheer holopolish who don't have any super strong effects, but they are there anyway. Because I know from trying other Arley polishes that they need some sort of base I founded with nude colored Zoya Minka and over I have three layers of CA 800.

The formula on this is absolutely impeccable. Very nice I must say. The drying time was also very good. It's a light red color on this. And that's what I did not like so much, I had wanted a more really redish color. However, you may not like all polishes your are testing and there is absolutely nothing wrong with this, but it was not quite as I imagined. Now it may of course be that you should test it over a red creme polish. I think the outcome would be different then.

26 kommentarer :

 1. Even if the holo isn't so strong, it's truly gorgeous!

  SvaraRadera
  Svar
  1. It's nice but I wanted it to be more redish!

   Radera
 2. Jag tycker att den röda färgen är tokvacker! Älskar den nyansen. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fin, men inte vad jag var sugen på riktigt.

   Radera
 3. Jag som inte är så förtjust i rött tyckte denna var väldigt vacker. Alldeles lagom röd för min smak:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Se där ja! Kul att man kan få dig att gilla lite rött. Då är den nog inte så tokig i alla fall :)

   Radera
 4. Tycker den röda färgen är underbart vacker,och ovanlig när det gäller holos!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den känns allt lite ovanlig och det är ju kul. Det kan ju också vara så att jag tycker mer om den nästa gång jag provar.

   Radera
 5. Jag tycker det var en väldigt vacker röd nyans. Det lös så snyggt om den. :-)

  SvaraRadera
 6. Vilken snygg röd nyans! Verkligen jättefint :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite för ljus för mig, men den är ändå snygg.

   Radera
 7. It's gorgeous! Need to get it out of the stash!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Are you wearing it on it's own or what do you use as a basecolor?

   Radera
 8. Jag tycker det är riktigt vackert! Nyansen är underbar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får nog ta och måla med det här igen och se om jag kanske ändrar mig.

   Radera
 9. Jag minns hur man jagade det här under åren med holotorka. Nu är man ju så bortskämd men då var man toklycklig när man hittade Catherine Arley. :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fortfarande riktigt fina lack måste jag säga. Även om det nu är så mycket lättare att hitta holos och med så mycket mer effekt i.

   Radera
 10. Jag gillade nyansen! Ser ut som ljus sylt! Blev sugen på plättar nu ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, plättar med sylt! Nu blev jag ju hungrig.

   Radera
 11. Svar
  1. Det verkar vara många som tycker det. Jag får som sagt ge det en chans till.

   Radera
 12. I like the way it looks as if it's glowing from within. I hope the kiddos will have a great time :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. They had a great time! They looked amazing and the evening was so great for them.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!