lördag 13 oktober 2012

Essence Snow White Sneezy


För ett tag sen visade jag flaskbilder av alla lack som jag vann i en Giveaway hos Nail of This Week.

Hela Snow White kollektionen från Essence och nu tyckte jag det var på tiden att visa ett av dom här lacken uppmålat för er. Jag började med det jag kände var minst intressant nämligen Sneezy ett lite chockladbrunt lack med silverskimmer i.

Formulan var ganska tjock, men man fick ändå ha mycket för penslen för att det skulle glida på nageln smidigt. Tre lager för täckning. Penslen var riktigt trevlig tycker jag. Liknar den som är i L'oréals smålack. Torktiden var helt normal och slutresultatet blev så mycket bättre än vad jag förväntat mig.

Normalt sett är inte bruna lack min grej, men något med det här gör att jag gillar det riktigt mycket faktiskt. Kan inte säga varför, det bara är så! Den bruna nyansen är mild och trevlig och passar bra nu till hösten.

Nu ser jag fram emot att prova dom andra lacken i kollektionen.

Jag har tre lager av Sneezy och ett lager med Seche över.


A while ago, I showed you bottle pictures of all the polish that I won in a Giveaway at Nail of This Week.

Full Snow White collection from Essence and now I thought it was about time to let you see one of them swatched. I started with what I felt was the least interesting of them all. Sneezy a choclatebrowne lacquer with silver shimmer in it.

The formula was pretty thick, but I still had to have a lot on the brush to make it apply smoothly. Three layers for coverage. The Brush was really nice I think. Similar to the one at L'Oréal's small bottles. The drying time was completely normal, and the end result was so much better than I expected.

Normally brown polish is not something that I would even buy, but something about this makes me like it very much indeed. Can't say why, it's just is that way! The brown tint is gentle and nice and fits well now when the fall is here for real.

Now I look forward to trying the other polishes of the collection.

I have three layers of Sneezy and a layer of Seche
.

6 kommentarer :

 1. Jag tänker på choklagkakesmet där man klantat sig och fått små mjöl-klumpar i ^^

  SvaraRadera
 2. Finare än vad jag trodde faktiskt! Tror att det är skimret som gör att det ser intressant ut. Åh herregud, Cactus kommentar fick mig att bli sugen på kladdkakesmet. :-)

  SvaraRadera
 3. Nja, jag vet inte om jag faktiskt tycker om det här. Det är liksom fulsnyggt.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det ser fint ut! En trevlig brun, precis som du säger!

  SvaraRadera
 5. This is a gorgeous brown! My fave color!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!