onsdag 17 oktober 2012

Pink Wednesday - Pink Zebra

Onsdagarna går ju som ni vet under Oktober i färgen rosas tecken allt för att göra oss allihopa uppmärksamma på att det även är Rosa Bandet månad här i Sverige och i många många andra länder.

Idag tänker jag visa er en ganska kul manikyr som i alla fall syns ordentligt! Grunden till den här är Orly Au Champagne och Sen använde jag mig av Eyko Punk Polish ett neonrosa lack som funkade väldigt bra till stamping. Eykot har jag förresten bytt till mig via bytargruppen enbart för Pink Wednesdays skull. Mina rosa lack är rätt lätträknade annars.

Jag ville göra ett lite "busigare" mönster den här veckan och valet föll på mash platta nr 41. Där finns det ett Zebra mönster och alla vet ju att det finns rosa Zebror! Över det här har jag ett lager av  The Shield. Efter jag tagit bilderna insåg jag att jag inte rengjort så bra som jag trodde, men det får ni stå ut med.

Jag kan känna att den här manikyren känns lite väl somrig just nu, men är ändå rätt nöjd med den :)


Wednesday are as you know decicated to the color pink in October. This is to  make us all aware that it is also Pink Ribbon month here in Sweden and in many other countries.

Today I will show you a pretty fun manicure that at least gets your attention! The basis for this is Orly Au Champagne and then I used Eyko Punk Polish one neon pink polish that worked very well for stamping. I have gotten the Eyko polish in a swap that I made exclusively for Pink Wednesdays sake. My pink polishes is quite easy to count otherwise.

I wanted to do a little "mischievous" pattern this week and chose mash plate No.41 Where there is a zebra pattern and we all know that there are Pink Zebras! Over this, I have a layer of The Shield. After I took the pictures, I realized that I did not clean as well as I thought, but you'll have to put up with that.

I can feel that this manicure maybe belongs more to the summer than the dark fall, but is still pretty happy with it :)22 kommentarer :

 1. Vilken härlig manikyr! Jag är inte så förtjust i rosa lack, men det här var riktigt fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rosa lack är verkligen inte min grej heller, men det här blev ju helt ok.

   Radera
 2. Gorgeous! That neon pink looks so cool over the background color.

  SvaraRadera
 3. I think this is really cool. I love pink zebras a lot!

  SvaraRadera
 4. Du kör vidare på zoo-temat ser jag ;)
  Jättefint!

  SvaraRadera
 5. Wow, I love this :) I love the neon pink and used in a stamp with such a bold pattern!

  SvaraRadera
 6. I love it - very retro/1980s/Jem and the Holograms.

  SvaraRadera
 7. Love it!!! I love the zebra effect. You have great sense of creativity. I wish I can do that too =)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!