tisdag 2 oktober 2012

China Glaze Glitter Goblin

Oj, oj, oj vad jag har slitit mitt hår över det här lacket. Jag önskar ni kunde se hur fint det här verkligen är!

Jag har valt att fuska lite och lägga två lager av Glitter Goblin över lacket jag visade igår Ciaté Espadrilles. Normalt sett brukar jag inte falla för den här typen av lack, men det här drog sig mina ögon till. Flaskan är smockad med glitter i först och främst oranget, men även av massa prismatiska glitter.

Det var lite knepigt att få jämt på nageln. Jag har två lager på bilderna. Det kan säkert gå att få täckande på egen hand, men jag är lite lat och orkade inte testa. Torktiden var lite seg och det blir ju ganska skrovlig yta. Ett lager Seche har jag på, men det hade nog inte mått dåligt av ett till.

Det här lacket tillhör China Glaze Halloween kollektion för året. Wicked. Men för mig är inte Halloween någon glittrig vacker helg. Jag får erkänna mig lite gammeldags och krypa till korset och säga att jag faktiskt inte gillar Halloween utan tycker att vi kunde haft kvar lite mer av vår svenska Alla Helgona Helg för att hedra dom av vår släkt och vänner som lämnat det här jordelivet. Det jag egentligen vill komma till är att jag egentligen tycker att det här passar bättre som ett jul eller nyårslack och då kommer det absolut att bli använt av mig!

Bilderna gör inte lacket rättvisa alls, men jag valde att visa dom ändå.
Oh, what I have torn my hair over this polish. I wish you could see how good this really is!

I have chosen to cheat a bit and add two coats of Glitter Goblin over the polish I showed yesterday Ciaté Espadrilles. I normally do not fall for this type of polishes, but this drew my eyes to it. The bottle is packed with glitter primarily orange, but also a mass of prismatic glitter.

It was a bit tricky to get evenly on the nail. I have two coats on the pictures. It can certainly work to get coverage with only Glitter Goblin, but I am a bit lazy and did not test. The drying time was a bit tough and it gets pretty rough surface. I have a layer of Seche, but it probably hadn't been bad with another.

This polish belongs to China Glaze Halloween collection for this year. Wicked. But for me Halloween isn't a glittery beautiful weekend. I have to admit to be little old fashioned and crawl to the cross and say that I really do not like Halloween, but think that we could have left a little more of our Swedish All Helgona Weekend in honor of those of our friends and relatives who have left this earthly life. What I'm getting at is that I actually think this is better suited as a Christmas or New Year varnish and as that it will certainly be used by me!

The pictures do not do the polish justice at all, but I chose to show them anyway.

14 kommentarer :

 1. Åh, jag fick hem glitter goblin igår!! Perfekt rakning från din sida. Går det att få täckande utan ett lack under tror du, eller syns VNL då?

  SvaraRadera
 2. Det där är verkligen ett galet lack! Jag har mina flaskor här bredvid mig, och vågar inte testa det. Det ser riktigt roligt ut, men jag bävar inför vad jag kommer tycka om det på mig själv.

  SvaraRadera
 3. MYCKET snyggt!!
  Tycker t.o.m det blev snyggare över Ciaté än om man kommar på bilder där det är ensamt! Det blev mer djup i det nu.

  SvaraRadera
 4. Wow, that's glitterastic indeed!! Beautiful :)

  SvaraRadera
 5. det är alltid svårt med glitterlack, de vill se ut som sand på naglarna så fort kameran kommer fram. Tycker det blev bra bilder ändå.

  SvaraRadera
 6. Väldigt snyggt, speciellt över Ciate lacket!

  SvaraRadera
 7. Hm, först när jag tittade på bilderna kände jag mig avogt inställd till det. Men ju mer jag tittade desto mer tilltalade det mig. Nu står det på önskelistan. :-)

  SvaraRadera
 8. Jag älskar sånt här udda glitter.

  SvaraRadera
 9. Shelby I think it turned out really great over Espadrilles.

  Malin jag tror att det går att få täckande på egen hand, men jag är för lat för det ;)

  Chaosophia jag är fortfarande lite chockad över att jag faktiskt gillar det här. Glitter är normalt sett inte min grej, men det här gillar jag skarpt!

  Litte Miss N. jag håller med dig. Det blir absolut mer djup så här.

  Rainbowify I love it. It's amazing :)

  Sminkan det är kanske därför jag håller mig ifrån dom. Ogillar lack som inte går att fota ordentligt.

  Lela visst är det ett riktigt party lack!

  MNPO det är faktiskt riktigt fint.

  Nailtastic kul att jag fick dig att ändra åsikt :)

  Sarah visst är det lite kul?

  SvaraRadera
 10. Jag tycker det är fint. Är väldigt sugen på att skaffa hem flera lack ur ChG halloween kollektion!

  SvaraRadera
 11. Det var riktigt snyggt! Jag har precis kickat hem en massa lack och tror ;) jag lyckades lägga detta i korgen. Känns som jag inte kommer bli besviken. :)

  SvaraRadera
 12. Wow!! This is gorgeous! Too bad I'm on a no buy right now. Haha

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!