måndag 22 oktober 2012

Blå Måndag Zoya Song

Förrutom på Pink Wednesdays så är det ett tag sedan ni fick se något Zoya här hos mig så det är väl hög tid nu! Och när det dessutom är Blå Måndag enligt Mrs Data så passar det ju bra att visa Song just idag.

Zoya Song släpptes med Diva kollektionen nu i år ett vackert Royalblå lack med mycket skimmer i.

Färgen är inte unik, men den är likaväl väldigt snygg. En bra och ha blå. Alltså en sån som borde vara en av grundfärgerna i en nagllacks samling.

Som vanligt när det gäller Zoya så är det smidigt att lacka med. Och som vanligt så snålade jag lite på första lagret så därför har jag tre lager på vilket inte alls borde vara nödvändigt. Torktid helt ok och över alltihopa har jag ett lager av Seche.

Nä, inget unikt, men jag tycker mycket om det här lacket ändå!Besides the Pink Wednesdays, it's been a while since you saw something from Zoya here on the blog so it's about time now!

Zoya Song was released with the Diva collection this year and is a beautiful Royal blue polish with a lot of shimmer in it.

The color is not unique, but it is very nice anyway. I think it's a blue shade that anyone who has a polish collection should have one of.

As usual with Zoya it's easy to paint with. And as usual, I was a bit stingy on the first layer, so therefore I have three layers on which should not be necessary. Drying ok and over it all, I have a layer of Seche.

Nah, nothing unique, but I really like this polish anyway!

21 kommentarer :

 1. Visst är det inte unikt men det är supervackert ändå. Jag hoppas att jag kan köpa hem lite Zoya snart. Ska bara testa de fyra jag har kvar otestade först. :)

  SvaraRadera
 2. Visst, den är inte unik men den är himla vacker ändå.

  SvaraRadera
 3. Det är ett bra baslack, det håller jag med om. Snyggt!

  SvaraRadera
 4. Riktigt vacker färg och superfin finish!

  SvaraRadera
 5. Det här är ju så himla tjusigt! Jättefint!

  SvaraRadera
 6. Verkligen jättefin! Blått är en av mina favoritfärger så jag är väl inte direkt svår att tycka blåa färger är fina, men denna var verkligen jättefin! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har också väldigt lätt att falla för blåa lack.

   Radera
 7. Så länge ett lack är så här fint spelar det ingen som helst roll om det är unikt eller inte!

  SvaraRadera
 8. Look at this baby glow!!! Beautiful!!!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!