lördag 6 oktober 2012

China Glaze Make a spectacle

Nästa lack från Wicked är Make a spectacle ett effektlack som består av massa flakes som inte ser så speciella ut i flaskan, men när dom kommer på nageln (beroende på vad man har för lack under) blir det massa fina höstfärger av dom. Orange, guld och grönt mest.

Jag la ett lager över Immortal som redan satt på. Sen valde jag för en gång skull att lägga ett matt topplack över. Jag använde China Glaze Matte Magic. Make a spectacle torkade snabbt och effekten med det matta topplacket blev väldigt snygg.

Next coat from the Wicked collection is Make a spectacle an effect polish that is meant to be used over another polish. It's full of flakes that don't look very special in the bottle, but when it is applied on the nail (depending on what you have to paint over) it will turn into lots of lovely autumn colors. Orange, gold and green the most.

I havet a layer over Immortal that was already on the nails. Then I decided for once to put on a matte topcoat. I used China Glaze Matte Magic. Make a spectacle dried quickly and the effect of the matte topcoat became very
stylish I think.


13 kommentarer :

 1. Det här funderar jag på att klicka hem någon gång, tycker det ser väldigt fint ut. Jag är dock inte så mycket för matt finish så jag lär ösa på med SV istället. :-)

  SvaraRadera
 2. Valde just mellan detta och Snow Globe. Klickade hem Snow Globe istället. Borde nog klicka hem det här också, det är väldigt fint.

  SvaraRadera
 3. Jättesnygg kombination, gillade särskilt att du gjorde det matt.

  SvaraRadera
 4. Det här gillar jag! Har sett flera fina manikyrer med det, och funderar faktiskt på att använda det idag över mitt nuvarande svarta... Fast jag älskar det svarta, så jag vet inte om jag är redo riktigt än.

  SvaraRadera
 5. Jaha, då måste jag köpa detta då. Tack för att du visade detta. :) Jag har varit riktigt nyfiken på det och jag tyckte det blev görasnyggt med matt överlack.

  SvaraRadera
 6. Ser ut som en rundare variant på Luxe & Lush

  SvaraRadera
 7. Ser ut som en rundare variant på Luxe & Lush

  SvaraRadera
 8. Prova detta över ett vitt lack! Helt annan karaktär på det då! Snygg karaktär alltså! :)

  SvaraRadera
 9. Gillar matt, kanonsnyggt:)

  SvaraRadera
 10. I just ordered these two!!! I really cannot wait for them to get here!!

  SvaraRadera
 11. This reminds me that I need to crack out my flakies-haven't used them in a long time

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!