fredag 5 oktober 2012

Holofredag med MUS Britta

Äntligen fredag! Jag kommer att tillbringa kvällen med familjen i Göteborg kollandes på Galenskaparnas 30-års jubileums show. Kan det bli bättre?

Idag kör jag vidare lite på det rosa temat som kommer att hållas om onsdagarna, men det är ju egentligen aktuellt hela oktober. MUS Britta är ett blekrosa helt underbart hololack. Vad nu då? tänker ni kanske. Gillar hon ett rosa lack till? Och jag får erkänna att det gör jag verkligen. När jag visade Ozotic's bleka rosa holo var jag inte speciellt förtjust så vad är då skillnaden?

Först och främst så är inte det här tråkigt när det inte är något solljus eller annat ljus som ligger direkt på. Det ser helt ok ut ändå, men när det kommer lite ljus på. Suck.. Det blir ju så fint!

Jag valde att lägga detta ovanpå Nfu Oh:s Aqua Base. Har hört en hel del negativt om appliceringen av det här nämligen. Men jag upplevde det inte alls som ett problem. Det gick faktiskt hur smidigt som helst. Jag får nog tacka AB för detta. Två lager har jag på och det räcker alldeles utmärkt. Som dom flesta andra hololacken så torkar det här fort. Jag blir sugen på att prova mer av MUS holosar. Jag har ett lager Seche på toppen.

Finally Friday! I'm going to spend the evening with my family in Gothenburg watching my oldest son's favorite theater group "Galenskaparna". That is what he wanted us to give him as a birthday present for his 18th birthday. Great idea from a great son!

Today I continue a little with the pink theme, which will be held on Wednesdays, but it's really up to date throughout October. MUS Britta is a pale pink wonderful holopolish. What now? you may be thinking. Does she like another pink polish? And I must admit that I really do. When I showed Ozotic's pale pink holo, I was not particularly fond so what is the difference?

First of all this is not boring or ugly when there is no sunlight or other light right on. It looks quite ok anyway, but when it comes a little light on. Sigh .. It is so nice!

I chose to put this on top of Nfu Oh's Aqua Base. Have heard a lot of negative about the application of this polish before. But I experienced no problems. It was actually very smooth  I'll have to thank AB for this. Two layers of MUS Britta is what I have on for coverage. As most other holos it dries fast. I'm eager to try more of MUS holo's. I have a coat of Seche on top.

25 kommentarer :

 1. Det är så himla tråkigt att MUS har förstört sina holosar så att de är duds allihop nu :(

  SvaraRadera
 2. Jag ogillar att de stängde ner deras butik där jag bor. :( Och just Britta är det enda hololacket jag saknar från dem. Köpte inte just för att de hunnit förstöra henne när jag väl var i shoppartagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska tänka på dig om jag får för mig att tröttna på det här.

   Radera
 3. Åh, den här är fin. Är inte så jätteförtjust i just rosa holo, men den här var fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, rosa är ju inte min grej heller, men det här det är fint det!

   Radera
 4. Den här var väldigt fin!
  Jag upplever ibland att ett överlack minskar holoeffekten något på många holosar.. Nån annan som upplevt samma sak?
  Sen kan jag inte låta bli att fnissa lite åt namnet när man läser ihop märke och namn på lacket... MUS-Britta... ;) Låter kul i mina knasiga öron iaf :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vissa holos kan bli lite mattade av överlack, men oftast bara precis när man målat på det känner jag. MUS-Britta, tja kanske inte helt bra namn va ;)

   Radera
 5. Fint! Jag har nog bara använt Britta två gånger, en gång ovanpå aqua fix. Har för mig att det krånglade lite för mig en gång dock men jag minns inte vilket av tillfällena. Holo är ändå bra härligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. På Aqua Base funkar det suveränt bra. Jag tycker nästan synd om alla mina fina lack som blir använda allt för sällan.

   Radera
 6. It's gorgeous. I want that polish - also even though it's pale pink :D

  SvaraRadera
 7. Finfint lack! Och jag är inte så lite avis på Galenskaps-kvällen. Hoppas att ni hade kul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge. Välgörande för kropp och själ! Sonen valde en helt perfekt 18-års present som vi fick njuta av allihopa.

   Radera
 8. Galenskaparna och After Shave är ju seriöst awesome. Och lacket är fint, det har jag också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lacket är fint och föreställningen var helt galet bra!

   Radera
 9. Okej ett nytt försök. Helena, vad är duds?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo en duds är ett lack som företaget givit ut en ny version av som i det här fallet så finns det två versioner av Britta en med bra holoeffekt och en med mycket sämre. Flera andra bolag har gjort likadant.

   Radera
  2. Då förstår jag. tack så mycket för svar. Man lär sig nåt nytt varje dag :)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!