torsdag 25 oktober 2012

China Glaze Heart of the matter

Igår var det Pink Wednesday och jag fortsätter på det rosa temat idag också. Varje år försöker jag att köpa någon typ av Rosa Bandet produkt. Oftast blir det inte själva bandet, då jag är hopplöst dålig på att sätta på mig det, men ni vet det brukar finnas disktrasor, salladspåsar, flingpaket och en herrans massa saker som lovar att dom ger en del av försäljningen till insamlingen.

I år tänkte jag som så att varför inte lägga pengarna på något som faktiskt kommer att användas också. Alltså självklart äter vi upp flingorna och så vidare, men den här gången ville jag ha något som faktiskt samtidigt skulle visa att jag faktiskt stöder kampen mot Bröstcancer. Så jag tog och införskaffade två av lacken från China Glaze Breast Cancer Awerness 2012 kollektion.

Det jag ska visa er idag heter Heart of the matter. Jag föll för namnet och för att det inte var babyrosa som många av dom andra lacken verkade vara. Det här är mer åt det hallonröda hållet skulle jag vilja påstå. I alla fall mörkare rosa. Och jag gillar det väldigt mycket. En trevlig färg som dessutom var mycket trevlig att måla med. Jo, jag har tre lager på, men det vet ni ju vid det här laget att jag alltid har! Torktiden var bra och formulan det bästa som jag målat med från China Glaze på ett bra tag. Lacket är ganska glansigt i sig, men jag valde ändå att ha ett lager av Seche på.

Yesterday was Pink Wednesday and I continue on the pink theme today too. Every year I try to buy some type of pink ribbon products. Most often it is not the ribbon itself since I am hopelessly bad at putting it on, but you know they sell dishcloths, salad bags, cereal boxes and a whole bunch of different things that promise that they give a portion of the sales to the organisation.

This year, I thought that why not spend the money on something that will actually be used as well. Of course, we eat up the flakes and so on, but this time I wanted something that actually would simultaneously show that I actually support the fight against Breast Cancer. So I purchased two of the lacquer from China Glaze Breast Cancer Awerness 2012 collection.

What I'm going to show you today is called Heart of the Matter. I fell for the name and that it was not baby pink like many of the other paint seemed to be. This is more on the raspberry red direction, I'd say. In all cases darker pink. And I like it very much. A nice color which was also very nice to paint with. Well, I have three layers on, but you know by now that I always have! Drying time was good and the formula the best that I painted with from China Glaze for a while. The polish is quite glossy in itself, but I still chose to have a layer of Seche on.

9 kommentarer :

 1. Jättehärlig rosa färg! :) /Rebecka

  SvaraRadera
 2. Finfin färg!

  Nu när du säger det ligger ju bandet jag köpte för en månad sedan kvar i påse på övervåningen... Hrm, jag har ju liksom knappt ngn jacka jag kan ha nu, men det är väl tanken som räknas ;)

  SvaraRadera
 3. Det där har jag spanat på och nu vet jag att det är så snyggt som jag trodde. Ska absolut ha detta i åtanke.

  SvaraRadera
 4. Jag är väldigt svag för såna där bäriga lack, så även detta. Mycket fint!!

  SvaraRadera
 5. Such a gorgeous pink! I'm glad I bought a bottle also. It's a great color!

  SvaraRadera
 6. Nej, det här är inte min kopp te. Har sjukt svårt för de flesta bäriga rosa nyanser.

  SvaraRadera
 7. Mycket snyggt! Du passar väldigt bra i den färgen oxå!
  Ska bli spännande att se vilken mer du köpt! ;)

  SvaraRadera
 8. Vilket härligt lack, det hamnar helt klart på inköpslistan till i helgen. Och ingen kan ju säga något när man köper det, det är ju enbart för den goda sakens skull.. *harkel* ;)

  SvaraRadera
 9. Vad fina naglar du har! Jättefin längd till dina fingrar och fin form med.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!