söndag 21 oktober 2012

Nailart Sunday Video Games

Om ni visste hur många idéer jag hade om vad jag skulle hitta på till den här söndagens tema! Men, först fick jag inte till det alls så jag kände att mina skills i frimålning inte var tillräckligt stora för att göra alla fina Mario Svampar, Koopas och allt annat kul.

Men, nej det fick bli spökena från Pacman, ett av de första spelen eller förresten det första spelet jag spelade på en PC i skolans datasal på gymnasiet (så gammal är jag!).

Är jag nöjd med mitt jobb. Ja och nej. Från lite håll ser det här faktiskt riktigt bra ut, men alltför nära eller på foto så var det inte riktigt lika kul. Så därför mina vänner tänkte jag först bara bjuda er på ett enda foto idag. Det vill säga tills jag bestämde mig för att göra ett nytt försök. Det är troligen inte dom finaste Mariosvamparna ni någonsin kommer att se långt därifrån, men om man inte försöker så lär man sig inte heller så idag får ni två stycken halvlyckade manikyrer från mig!


Det här är förebilderna för manikyren och färgerna jag har använt är YSL Rouge Sublime, Zoya Arizona, Zoya Robyn och OPI Panda-monium Pink.


If you knew how many ideas I had about what I would do for this Sunday's theme! But, first, I was not pleased at all. I felt that my skills in freehand painting wasn't big enough to do all the great Mario Mushrooms, Koopas and anything else fun.

So, it had to be ghosts from Pacman, one of the first games, or by the way the first game I played on a PC in the school's computer lab in high school (so old I am!).

Am I satisfied with my job. Yes and no. From a bit distance this actually look good, but too close or on the photos, it was not quite as fun. So therefore, my friends, I thought at first that I would only offer you a single photo today. That is, until I decided to make another attempt. It's probably not the finest Mario mushrooms you will ever see far away, but if you don't try you never learn so today you get two half successful manicures from me!

26 kommentarer :

 1. När man ser vad det ska föreställa så innebär det att nailarten absolut är tillräckligt bra! Och det gjorde man ju med en gång :)

  SvaraRadera
 2. I like them both. The Mario Mushrooms are really cute!

  SvaraRadera
 3. Jag supergillade mariosvamparna! Det är nostalgi för mig det.. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så mycket nostalgi för mig också, älskar fortfarande Mario spelen.

   Radera
 4. Hihi, jag har också gjort mario-svampar! Också i samma färgschema, röd tumme, grönt pekfinger, rött långfinger etc. Mina tjocka svampar är däremot placerad på tippen av nageln. :) Funderade först också på Pacman, men jag visste inte om det var tvspel så jag hoppade den idéen, så nu fick jag bekräftat att det var det. Jag tycker båda dina förslag var roliga, kul att se! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, jag bestämde att Datorspel fick hänga på också :) Kul att vi tänkt så lika.

   Radera
 5. Dina Mariosvampar är ju helt underbara! Båda är snygga men svamparna är så coola!

  SvaraRadera
 6. Haha, de var ju coola :D Jag gillar Mariosvamparna bäst!

  SvaraRadera
 7. Mario svamparna blev jättefina!! :) Pacman häftiga, men svamparna alltså, måste jag själv prova :)
  /Rebecka

  SvaraRadera
 8. Men åh, så söta svampar. :)

  SvaraRadera
 9. Vad söta båda varianterna var!

  SvaraRadera
 10. Åh jag gillar båda designerna. Så söta! Manikyr som man blir glad av! :)

  SvaraRadera
 11. Snygg design båda två - och färglatt, me like :-)

  SvaraRadera
 12. Vadå inte bland de snyggaste Mariosvamparna? De var väl hur bra som helst:)

  SvaraRadera
 13. Jag tycker första bilden är jättesöt!! =)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!