fredag 20 april 2012

Riveting Tiger

Jo, jag vet det är egentligen ett Zebra mönster, men vi kan väl låtsas att det är tigermönster!

I vilket fall som helst så blev det ingen Holofredag idag. Jag har ett hololack kvar att visa er och jag kände inte alls för det när jag lackade om igår kväll. Istället blev det helt underbara Riveting från China Glaze som fick bli basen till lite stamping.

Jag använde mig av två lager Riveting, ett lager Poshé (som bråkade lite med mig så det blev tipwear bara på ringfingret på en gång!) sen mönster från Konadplatta M57 med Konads svarta speciallack och över detta ett lager Poshé till.

Tycker att det här blev en alldeles utmärkt lyckad kombination. Så håll till godo. Kanske inte holo, men en manikyr med klös i alla fall :)Visst blev det ganska häftigt?

Jaha, är det nu man ska erkänna vilken extremt dålig karaktär man har. Jag hade lovat mig själv att inte beställa något mer eller köpa mer lack innan vi åkte till Tyskland. Har jag lyckats med detta? Nej, självklart inte. En koll på kontot som visade att det fanns en liten "reserv" har resulterat i 2 stycken lack och en flaskhållare från Polen och en Beautyjoint beställning. Suck...


Yes, I know it is actually a zebra pattern, but we may well pretend it's tiger pattern!

In
any case, there was no Holofriday ​​today. I have a holopolish left to show you but I did'nt feel at all for it when I redid my nails last night. Instead it was simply wonderful riveting from China Glaze, that became the base for a little stamping.

I used
two layers of riveting, a layer Poshé (who messed around with me so it was tipwear only on the ring finger at once!) Then pattern from Konad image plate M57 with black Konad special polish and over this a layer Poshé again.

Think this
was a perfectly good combination

8 kommentarer :

 1. Så sjukt snyggt!
  Riveting är verkligen fantastiskt, och det blev verkligen något extra med mönstret :)
  Har tänkt beställa hem konad i slutet av månaden (har aldrig testat det, skäms på mig).
  Jag är inte så mycket för att sitta och pilla med penslar etc för att göra nailart,så stamping verkar ypperligt för mig :D

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Den organge är verkligen helt fantastisk! :-)

  SvaraRadera
 3. Snyggt:) var sugen på att göra ett zebra mönster till på söndag, får se hur jag gör nu;)

  SvaraRadera
 4. Michan jag tycker du ska testa stamping, lite knepigt men kul.

  Lina visst är den helt underbar :)

  Lela eftersom mitt är ett "tiger" mönster så kan ju du köra Zebra på söndag ;)

  SvaraRadera
 5. Skönt att det inte bara jag som använder reserven till att köpa nagellack för :D

  SvaraRadera
 6. Älskar verkligen Riveting (trots att jag inte har den) och det verkar som om färgen blev ännu mer framträdande i kontrasten till det svarta. Gillart!

  SvaraRadera
 7. Wow vad duktigt gjort! Håller med Polityr: de svarta ränderna får vackra Riveting att "poppa" ännu mer.

  SvaraRadera
 8. nice work thank you for sharing

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!