onsdag 11 april 2012

L´Oréal 612 Green Couture

Det här är det första av L´Oréals lack som jag testar och jag kan ju direkt säga att jag skulle inte alls ha något emot att äga fler av den här kollektionen. Själv köpte jag mitt på Lindex, men jag har sett det både på Kicks och Ica Maxi. Alltså lätt att få tag på.

Borsten är underbar, lacket är på gränsen till att vara tunnt, men det gör inget för det är enkelt att applicera. Och jag har ju alltid tre lager i vilket fall som helst, så det stör mig inte alls. För tre lager är precis vad jag har på bilderna.

Jag lät bli att lägga på topplack innan jag fotade på grund av att jag ville visa hur glansigt och fint det här är alldeles av sig själv.

Färgen då, en härlig lugn skogsgrön nyans som jag kände var rätt skönt att bära efter allt gult och orange! Inget skimmer inget glitter utan bara en mörk glansig fin färg.


Penslen var perfekt rundad. Jag behövde inte "städa" någonting i princip efter att ha målat tre lager. Skönt!

 Pricken ni ser vid nagelbandet är ett glitterkorn som envist höll sig fast där!

Färgen får mig att tänka på mossa, mjuk mysig mossa.


Har ni testat några av L´Oréals nya lack? Vilka färger har ni fastnat för i så fall?


This is the first of L'Oréal's polish that I've tested and I can say that I would not mind having more polishes from this collection.

The brush is lovely, the polish is on the verge of being thin, but it does not matter because it is easy to apply. And I've always have three layers anyway, so it does not bother me at all. Because three layers is exactly what I have in the pictures.

I neglected to add the top coat before I took the pictures because I wanted to show how shiny and nice, this is all by itself.

The color then, a lovely tranquil forest green shade that I felt was really nice to wear after all the yellow and orange I've had on lately! No shimmer, no glitter, just a dark glossy beautiful green.

3 kommentarer :

 1. Härlig grön färg! :D

  Har sett många lack från deras senaste kollektion som ser intressanta ut,men av etiska och principskäl använder jag inte produkter från Loreal. Eller märken som ägs av LOreal,med untantag för The Body Shop :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, nu blir jag nyfiken. Vad är anledningen till de etiska och principiella skälen. Om man får fråga alltså.

   Radera
 2. Jag är mest sugen på detta faktiskt.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!