tisdag 24 april 2012

LA Girl Disco Brites Turntable

Det är lite synd att jag inte har en UV-lampa härhemma, för enligt tillverkaren så ska det här vara så där lysande i UV-ljus. Får väl gå på Disco bowling nästa gång jag har det här på!

LA Girl Disco Brites Turntable är ett snyggt turkosgrönt lack. Det andra LA Girl som jag provar och jag måste säga att det här lacket får mig att vilja köpa mera av LA Girl. Visst första lagret får en att fundera på hur detta ska bli. Ser väldigt tunt ut, men det händer något vid andra lagret. Helt plötsligt börjar man tveka om man måste ha ett till eller inte.

Jag valde att lägga på 3 lager i alla fall. Torktiden är jättebra och penslen är också bra. Glansigheten är väldigt bra, men jag har ändå ett lager Seche på här för att skydda.

Jag upplever det nog lite mer grönt i verkligheten. Gillar det här skarpt, visst har jag China Glaze Aquadelic sen innan, men den drar absolut mer åt det blåa hållet så jag tycker att det är motiverat att ha bägge två i samlingen.
Perfekt färg nu till våren (om den kommer någon gång!)


Hur många lack är det ok att ha som är väldigt snarlika varandra? Eller finns det egentligen någon gräns för sånt?

It's a pity that I did not have a UV lamp here at home, for according to the manufacturer this is going to glow in the UV light. Well I can always wear it the next time I go Disco bowling!

LA Girl Disco Brites Turntable is a beautiful turquoise green paint. The second polish from LA Girl that I try and I must say that this polish makes me want to buy more of LA Girl. But when I saw how the first layer looked I was a bit thoughtful on how was going to turn out. Looked very thin, but something happens at the second layer. All of a sudden you start to doubt if you need one more coat or not.

I chose to put on 3 layers anyway. The drying time is great and the brush is also good. The glossynes  is very good, but I do have a coat of Seche on here to protect.

I find it a little bit more green in real life. I like this a lot. I do have China Glaze Aquadelic too, but it draws  more into the blue direction, so I think it is justified to have both of them in the collection.

How many polishes is it ok to have that looks almost the same? Or are there any limits of that at all?

9 kommentarer :

 1. Vore faktiskt intressant att se det i uv. Vilken färg blir det tex då? Och hur mycket lyser det. Många frågor.. gå och discobowla med dig!

  SvaraRadera
 2. Läcker:) Man kan ha hur många snarlika lack som helst i samlingen så länge det handlar om färger som man tycker om. Det är den enda regeln jag kör på:)

  SvaraRadera
 3. Tror jag har 24 LA Girls i samlingen så jag är rätt partisk när det gäller märket. Det är ett av mina favoritmärken tillsammans med China Glaze. Vad gäller turkosa lack vågar jag inte räkna men en snabb koll visar att det är runt 20 stycken. Hur lika varandra de är låter jag vara osagt ;)

  SvaraRadera
 4. Snyggt! Frågar du en nagelfantast så kan man ha hur många snarlika lack som helst men frågar du nån annan så funderar de ju på om det är normalt med fler än 6 st lack, typ.

  SvaraRadera
 5. Vackert! Jag har en del LA Girl och gillar märket väldigt mycket!

  SvaraRadera
 6. Kajalpennan jag är ju också sjukt nyfiken på att det ska lysa i UV-ljus. Måste nog bli en Bowling kväll snart!

  Bethany, it sure is beautiful.

  Lela jag kör på din variant gillar jag färgen spelar det väl ingen roll om jag har många. Familjen har väldigt lite förståelse för just en sån sak.

  Kaki it really does pop :) Love it.

  Agneta LA Girl blir säkerligen mer av i framtiden.

  Åsa jag har ju insett mer och mer hur insnöad jag blivit på det här och försöker komma på mer och mer ursäkter för att köpa flera lack. Det finns ganska många som tycker jag är smått knäpp.

  MNPO visst är det vackert.

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!