söndag 15 april 2012

Nailart Sunday: Mavala Pistachio & Blue Mint

Jag har rätt dålig karaktär har det visat sig eller...  Köpstoppet kan ju omöjligen innefatta lack som ingår i någon typ av kampanj. Eller hur?

Kicks skickade ut att man fick köpa 2 stycken Mavala lack för 79:- och då tyckte ju jag att det nästan är oansvarigt att inte utnyttja det här.

Sagt och gjort jag tog en sväng förbi Kicks och med mig ut hade jag Pistachio och Blue Mint. Två pastelliga fina lack från Mavalas vårkollektion Delicious Colors.

Appliceringen var tämligen problemfri. Lite åt det rinniga hållet kanske. Tre lager behövs för full täckning och gärna ett lager med topplack också för det är ju trotts allt pastell lack och dom har en tendens att få lite penseldrag i sig.

Jag var på lite lekhumör idag så det blev fyra fingrar med Pistachio, vilket är ett passande namn för det här lacket  för pistagegrönt är precis vad det är lite åt det gula hållet möjligen.

På ringfingret fick det bli Blue Mint. Är mint blått? I alla fall så är det en ganska babyblå färg. På det fingret la jag även ett litet mönster i vitt och silver som är målat på frihand med nailart färger som jag inte riktigt kommer ihåg vad dom heter, men dom finns både på Kicks, Ica Maxi  och på GeKå:s där jag köpt mina. Kan det vara Kiss eller något sådant.

Så det här blir mitt bidrag till Lelack:s Nailart Sunday.


Jag tycker att det här är en väldigt värdig konkurrent till många av de andra märkena som har lanserat pastellfärger i sina vårkollektioner.Är väldigt nöjd med mitt lilla konstverk.

Har ni testad något av Mavalas vårlack?Kicks sent out an offer that you could buy two pieces of Mavala polish for 79 sek. This was to hard for me not to do even though I'm not supposed to buy anything new until our trip to Germany in two weeks.

Said and done I took a trip to Kicks and when I left Pistachio and Blue Mint came with me. Two pastel polish from the spring collection Delicious Colors.

The application was fairly painless. A little on the runny side perhaps. Three layers are needed for full coverage and preferably a layer of topcoat also because there are som visible brushstrokes that evens out with the topcoat.

I was in a playful mood today so it was four fingers with Pistachio, which is a fitting name for this polish because pistachio green is exactly what it is maybe with a little yellow in it.

On the ring finger I put Blue Mint. Is mint blue? Anyway, it's a pretty baby blue color. On the finger I put even a small pattern in white and silver, which is painted by hand with nail colors that I do not really remember what they're called, but you kan buy them at at Kicks, ICA and in Ullared and that's where I bought mine. Could it be Kiss or something like that.

So this is my contribution to Lelack's Nails Sunday.

6 kommentarer :

 1. Jag är sugen på alla lack ur Mavalas sommarkollektion. Vi får dock se om jag köper några,mina tidigare erfarenheter av Mavala är inte särskilt bra. Men när färgerna är såpass fina kanske det är värt lite slagsmål med penseln ;)
  Ditt konstverk var riktigt fint!

  SvaraRadera
 2. The mint colour is so beautiful and I love the design you did!
  www.missadelinne.com

  Missadelinne's Fanpage

  SvaraRadera
 3. Men ojoj vad sött det blev! Både Pistachio och Blue Mint ser härliga ut.

  SvaraRadera
 4. Stod just och funderade på att utnyttja detta erbjudande men velig som jag är lät jag bli. Men vad fina de var... just de två som jag skulle köpt.

  SvaraRadera
 5. Michan borsten var inte så farlig, men jag tyckte korken var lite liten att hålla i.

  Thank you Miss Adelinne!

  Brilliantnail dom är riktigt fina. Väl värda att äga.

  Mona erbjudandet är kvar. Kanske ska tänka om?

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!