torsdag 12 april 2012

China Glaze White Cap

Grönt och guld är i mina ögon en bra kombination, så när jag ändå hade ett väldigt vackert grönt lack på naglarna tänkte jag att jag lika gärna kunde testa att "pimpa" det med China Glaze White Cap.

Ett effektlack som i flaskan ser ut som lite utspädd mjölk med guldglitter i! Men oj vad fint det blev :)

Det är en lite mjölkig bas full med guldflakes. När man tittar på bilderna ser det ut som att det skulle vara lite mer färger i det, men jag upplever inte det precis i verkligheten.

Jag kan verkligen rekommendera det här om man vill ha ett lack som går att använda för att fixa till i princip alla färger på lack.

Ett smidigt sätt att utöka sin samling med hur mycket kombinationer som helst.

Jag hade lite svårt att få fram hur fint det här är på bild och måste mot mina principer lägga ut en del bilder som är ganska sopiga. Riktigt suddiga faktiskt, men det var det bästa sättet att fånga lacket på bild.

Lacket jag har under är L´Oréals 612 Green Coutur och för att ni ska förstå effekten av White Cap så visar jag även hur det här såg ut innan jag lackade på detta.

Innan

 och efter!

En av anledningar till att jag tycker så mycket om just det här effektlacket är att det är superenkelt att ta bort. Alltså inte som så många glitterlack som man river sitt hår innan man fått bort. Har ni något favoriteffektlack som ni kommer tillbaka till gång efter gång?

Green and gold is in my eyes a good combination, so when I still had a very beautiful green polish on my nails, I thought I might as well try to "pimp" it with China Glaze White Cap.

It's a little milky base full of guldflakes. When you look at the pictures it looks like it would be a little more color in it, but I don't really see that in reality.

I can really recommend this if you want a paint that can be used to fix almost all colors of paint.

An easy way to expand your polish collection whithout buying tons of new bottles of polish.

I had some trouble to find out how to capture this polish on pictures and have very much  against my principles outsource some pictures that are pretty blurry. Really blurry indeed, but it was the best way to catch the varnish on image.

Do you have any favourite effect polishes?

6 kommentarer :

 1. Jag använder också White Cap som effektlack. Det är ju så fint :) Och passar till nästan alla färger.
  På vissa färger brukar jag ha OPI-Rainbow Connection, speciellt på Isadora-Beetle Green. Det är en riktigt snygg kombo :)

  SvaraRadera
 2. Tjusigt! Jag gillar flakes som effekt, just nu har jag GOSH Rainbow över Essie Da Bush :)

  SvaraRadera
 3. Läckert! Absolut ett layering-lack som jag känner att jag behöver! :-)

  SvaraRadera
 4. White cap är ett tjusigt effektlack:)

  SvaraRadera
 5. White cap är verkligen bra till allt!

  SvaraRadera
 6. Fin kombination!

  Jag har en award till dig :)
  http://www.mynailpolishonline.com/2012/04/award-2/blogger-appreciation-award/

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!