måndag 23 april 2012

Blue Monday Depend 204

Från Galet mönster igår till en väldigt djup mörk blå idag. Jag vet inte varför men ordet sammetsblått kommer upp i huvudet när jag tittar på det här lacket.

Det här är i alla fall Depend 204 en alldeles underbar färg som jag hittade i en fynd låda med 3 lack för 25:- och som jag provmålade med för ett tag sedan.

Jag misstänker att det finns extremt likartade lack bland andra märken kanske till och med något som det här nästan är en dupe till,  men jag har inte någon sådan innan så jag är väldigt nöjd med mitt köp.

Tre lager målade jag utan några som helst problem och avslutade med ett lager Seche. Ytan var redan glansig och fin, men ännu mera glans är aldrig fel :)Jag tycker det här är en supervacker blå färg.
Någon som kan hjälpa mig att tala om vad det finns för liknande lack?


From Crazy pattern yesterday to a very deep dark blue today. I do not know why but the word velvet blue comes to mind when I look at this polish.

This is Depend 204 a wonderful color that I found in a bargain box of 3 lacquer for 25 - and as I test painted with a while ago.

I suspect that there might not be dupes, but extremely similar lacquer, among other brands, but I have none of them so I'm very happy with my purchase.

I painted three layers without any trouble and finished with a coat of Seche. The surface was already glossy and fine, but even more shine is never wrong :)

Can somebody tell me what other polishes there is that looks similar to this one?

4 kommentarer :

 1. Kan påminna lite om ChG Blue Year's eve, kanske mörkare än ChG dock.

  Sjukt snyggt lack! Hamnar på önskelistan! :-)

  SvaraRadera
 2. Jag har ett från ett märke som heter TL design (norskt märke) som är jättesnyggt och mörkblått. Här är en länk till min blogg där jag har det på naglarna. http://minplats.webblogg.se/2011/december/dagens-nagel-2.html#comment

  SvaraRadera
 3. Lina visst är det vackert. Ibland har man tur med sina rea fynd :)

  Annika ditt TL lack var väldigt likt detta.

  SvaraRadera
 4. Misa A Sin Worth Committing är nog väldigt lik! Älskar mörkblå skimmerlack!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!