onsdag 4 april 2012

Nyanlända till samlingen!

Igår dök mitt paket från Transdesign upp i brevlådan. Känns lite som julafton när dom här paketen dyker upp tycker jag :)

Den här gången blev det lite gott och blandat fast syftet var egentligen att fylla på med Ridge Filler och att köpa Poshé Topplack.

Nåväl, det intressanta är ju vad jag fick hem i lackväg.

Orly It's up to Blue, Color Club Wild at heart som jag bara skulle ha efter att ha sett Brilliant Nails bilder och så Color Club Metamorphosis (namnet är helt galet).

China Glaze Harvest Moon, ytterligare ett från Hunger Games lacken. Hade inte tänkt att köpa det här, men så såg jag Nailtastics swatch och så var den saken biff. Barielle Joytini och Enduring. Enduring är också ett sånt där lack som jag blivit inspirerad till köp från en blogg. Lacklycka har testat detta och gav det fina recensioner så jag tänke att det kan vara värt att prova. 

Sen var det ju den där lilla turen på stan häromdagen. När jag fått 20% på en make-up sak på Lindex och helt plötsligt hittade en hel kort med Depend lack 3st för 25:- på Maxi. Då blir det lätt lite impulsköp.

Nr 209, 204 & 227 och Loreal Nr 612 Green Couture som varit synlig på en hel del bloggar senaste tiden.

Nu kan man ju tänka sig att jag skulle stoppa med inköpen där, men icke sa nicke. Det kom ju ut mail från Nailmail att månadens lack var A-England. Det fick man ju inte missa så för första gången testar jag Nailmail. Nu kommer ju inte dom lacken förrän i mitten av maj. Så då har jag något att se fram emot.

Nu har köpstoppet inträtt till min Berlin resa i slutet av April. Man kanske kan hitta något kul där, vem vet.

Något som ni tycker verkar lockande av mina nya vänner?


Yeasterday my parcel from Transdesign arrived in my mailbox. It's a bit like christmas when you get these in your mailbox :)

This time the purpose was to buy another of Essies Ridge Filler and to buy a bottle of Poshé topcoat. I need to try it to see if it can match Seche Vite. 

The polishes that I bought is on the pictures. Anything interesting?

4 kommentarer :

 1. Jag blev nyfiken på Metamorphosis :D Såg riktigt fint ut :)

  SvaraRadera
 2. Åh, jag fick också hem Wild at hart, så sent som igår faktiskt. :-D

  SvaraRadera
 3. Jag är mest nyfiken på den gröna från Loreal. Kan det vara den perfekta gräsgröna?

  SvaraRadera
 4. Fina lack! Visst känns det kul att få lite nytt när det är ny årstid:)

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!