lördag 21 april 2012

Den här bloggen vaccinerar 95 barn

Idag blir det inte så mycket lackbloggande delvis för att jag strax ska sticka iväg och fixa släp och sen blir det en tur till IKEA med en kompis som ska flytta, men också därför att jag har något viktigare att blogga om. Men man vet ju aldrig det kanske dyker upp något lackrelaterat framåt kvällen.

Genom att lägga ut det här inlägget hjälper jag 95 barn att bli vaccinerade.

I samarbete med Apoteket Hjärtat och Unicef kan du genom att blogga skänka 95 doser vaccin!  Så har du en egen blogg, besök Unicef och hjälp till du också!

 Foto: © UNICEF/Asselin

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.
Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Så kom igen nu alla andra bloggare, gå till Unicef sidan och se hur enkelt det är att hjälpa till!

Helena 

 UNICEF/Georgina Cranston
Smutsigt vatten dödar fler barn än krig.

2 kommentarer :

 1. Det finns saker som är viktigare än nagellack.
  Tack för ett bra initiativ.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis min åsikt. Själv fick jag idéen från Vacker & Underbar en annan blog här ute i Cyberrymden.

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!