måndag 16 april 2012

Barielle Joytini

Jag fortsätter med lite mer våraktig färg idag.

Barielles Joytini är en lite mildare orange färg med lite drag åt aprikos. En riktigt härlig vårfärg enligt mig. Jag vet faktiskt inte riktigt när den här färgen släpptes, men jag kan inte få fram att den skulle tillhöra någon speciell kollektion.

Formulan var lite tunn och på gränsen till att vara rinnig tyckte nog jag. Jag behövde 4 lager för att få full täckning. Torktiden var inte supersnabb, men med ett lager Seche så ordnade det till sig utan problem.

Barielles pensel är bra och slutresultatet gjorde mig absolut inte besviken.


Jag gillar att det här lacket balanserar mellan att vara nästan lite pastelligt och riktigt orange.

Barielle har släppt en hel massa nya fina färger på sistonde. Vi får väl se om någon av dom letar sin väg hem till mig.


I continue with in my opinion a spring colour!

Barielles Joytini is a little lighter orange color almost a bit apricot. I think this is a really lovely springcolour. I really do not know when this color was released, but I can not see that it would belong to any particular collection.

The formula was a bit thin on the verge of being runny. I needed 4 coats to get full coverage. The drying time was not super fast, but with a layer of Seche the problem was solved.

Barielles brush is good and the end result did not disappoint me!

Barielle has released a bunch of new colours recently. And the chanses are that some of them will make their way to my collection.


5 kommentarer :

  1. Hej sötis! Följer din blogg sedan tidigare och den är skitbra!♥ Du är också socker söt, skulle du kunna följa mig på bloglovin? Följer ju dig och det skulle vara najs om du ville följa tillbaka!

    SvaraRadera
  2. Kul att du gillade mina påsknaglar. :) Vilken fin sida du har, förresten. Ska nog kika runt lite mer här. ;)

    SvaraRadera
  3. Love how sweet this orange looks. It's creamy and glossy! Well done dear.

    SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!