söndag 8 april 2012

Kleancolor Pastel Yellow med prickar!

Jag gillar prickar, fast det har ni kanske redan räknat ut vid det här laget!

För dagens temainlägg valde jag att prova Kleancolor Pastel Yellow som stått oprövad ett tag. Lätt att applicera. Tre lager använde jag för att det skulle se riktigt snyggt ut. Lite randigt var det innan topplacket kom på, men inte alls som många andra pasteller verkar bli. Torktiden var aningen seg, men med ett lager Poshé löste sig det galant också.

Färgen är just vad namnet antyder en pastellig ljus gul. Härligt vårig gul, om man nu hade varit solbränd hade den här färgen varit toppen, nu är inte jag det (och blir sällan heller) så det kanske skulle se lite blekt ut om man inte använt den som bas till något annat.

För att få det hela lite mer "påskaktigt" bestämde jag mig för att göra lila prickar på. Till detta har jag använt mig av NYX Between Mauve and Purple och China Glaze Sweet Hook och ett Dottingtool som jag börjar tycka mer och mer om!

Jag är så sjukt nöjd med den här manikyren den blev precis som jag hade föreställt mig. Så gullig och ändå så enkel att göra. Tänk vad massa olika variationsmöjligheter det finns av den här.

 Jag är faktiskt lite kär i mina prickar. Tycker det blev så mjukt och fluffigt på något sätt.


Prickarna är inte ett dugg symetriska och det var inte heller meningen. Jag gillar att dom är olika stora och att varje nagel blir unik.

Det här är nog min favorit design på länge. Vad tycker ni?


I like the spots, although perhaps you've already figured out by now!

For today's theme post, I decided to try Kleancolor Pastel Yellow, which remained untested for a while. Easy to apply. I applied three layers to make it look really good. There was a bit of brush strokes before the topcoat came on, but not nearly as much as on many other pastel polishes. The drying time was slightly chewy but that was fixed with a layer of Poshé.

The color is just what the name suggests a pastellig light yellow. Lovely purulent yellow, if I had been sunburned this color would have been great, now I'm not there (and seldom is either) so it might look a little washed out if you have not used it as a base for something else.

To make things a bit more "Easter attractive", I decided to make the purple dots. To this, I used NYX Between Mauve and Purple and China Glaze Sweet Hook and a dottingtool wich I start to like more and more!

I am so happy with this manicure it turned out just as I had imagined. So cute and yet so simple to make. Think about what sorts of variation possibilities there is.


This is my favourite design in a while. What do you think of it?

4 kommentarer :

Please leave a comment it means a lot to me!