torsdag 25 april 2013

Lacky Corners favorite week! - China Glaze Agro

Alltså jag brukar ju hävda att Zoya är mitt favoritmärke, men jag kanske måste ta och ändra på det svaret efter den här veckan för det här är det tredje China Glaze lacket som jag räknar upp som min favorit.

Zoya är fortfarande en favorit vad det gäller pensel och formula, men China Glaze är mer lättåtkomligt och har hur mycket fina färger som helst så vi kanske kan fastslå att bägge två är favoriter hos mig.

Det här lacket är dessutom det andra som dyker upp denna veckan från samma kollektion. Agro är nämligen från The Capitol Colors eller Hunger Games kollektionen som China Glaze släppte förra våren. Ett olivgrönt supervackert lack med guldskimmer i. Jag älskar verkligen den här färgen. Den är månne inte lika gnistrande som Zoya Charla eller lika glödande som China Glaze Riveting, men den här känns kanske något mer sofistikerad. Ett lack som får mig att känna mig stilfull på något sätt. Sen precis som jag skrev i mitt första inlägg om det här så matcher det mina ögon.

Jag tycker att Agro fått oförtjänt lite uppmärksamhet för att dels vara ett väldigt vackert lack och sen är det en alldeles förträfflig formula på det också. Två lager skulle man absolut kunna få det att täcka på om man har lite tjockare på från början. Själv har jag tre + Poshé över. Normal torktid.

Ni som har det här lacket plocka fram det och visa lite kärlek för det är det absolut värt.


I usaually say that Zoya is my favorite brand, but I might have to change the answer after this week because this is the third China Glaze polish that I count up as my favorite.

Zoya is still a favorite when it comes to brush and formula, but China Glaze is more easily accessible and has so many nice colors so maybe we can say that both of them are favorites with me.

This polish is also the second one that shows up this week from the same collection. Agro is namely from The Capitol Colors or Hunger Games collection that China Glaze released last spring. An olivegreen super beautiful polish with gold shimmer in. I really love this color. It might not be as sparkling as Zoya Charla or as glowing as China Glaze Riveting, but this feels like maybe something more sophisticated. A polish that makes me feel stylish in some way. And just as I wrote in my first post about it,  it matches my eyes.

I think Agro has gotten undeservedly little attention, partly because it's a very beautiful polish and then it's a really excellent formula on it as well. Two coats would definitely be able to get it to cover if you have a little thicker at the beginning. I myself have three + Poshe over. Normal drying time.

Those of you who have this polish pick it up and show some love for it, it is absolutely worth it.

18 kommentarer :

 1. I didn't buy this one - but I really love how it looks.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I keep coming back to this. Low the feeling I get when I'm wearing it.

   Radera
 2. Åh jag håller med dig, det är absolut ett av mina favoritlack. Jag älskar ju grönt och det är ju ett sånt vackert skimmer i så man kan inte annat än att älska det! Sååå vackert! Love it. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det var ditt Agro inlägg som fick mig att vilja göra den här favoritveckan :)

   Radera
 3. I didn't buy it either, but it looks really great on you!

  SvaraRadera
 4. Den är verkligen fin. Kul med favoritvecka. Jag funderar ibland på att ha någon dag i veckan då jag visar gamla lack, både fula och fina. Får se vad jag kommer fram till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det låter som en bra idé att visa ett äldre lack en dag i veckan.

   Radera
 5. Jag ska följa ditt råd och plocka fram det för lite kärlek:)

  SvaraRadera
 6. Finns inget annat att säga än att den är superfin! :D

  SvaraRadera
 7. Måste erkänna att jag inte har det här,men det har stått på önskelistan ett tag. Dags att göra ett köp känner jag efter ha sett dina fina bilder :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är väl värt att ha i sin samling.

   Radera
 8. Vackert! Det är nåt djuriskt över det - som en skalbagge, ormskin eller ödla eller liknande.

  SvaraRadera
 9. oerhört vackert, upp på min lååånga önskelista ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom där önskelistorna har en tendens att utökas hela tiden ;)

   Radera

Please leave a comment it means a lot to me!