måndag 22 april 2013

Lacky Corners favorite week! - China Glaze Riveting

Den här veckan tänkte jag köra ett litet tema. Nämligen mina favoritlack eller i alla fall några av dom som jag känner extra mycket för. Dom där lacken som man hela tiden kommer tillbaka till. Hoppas ni ska ha en trevlig vecka tillsammans med mig och mina favoriter.

Det första lacket ut är ett som jag minns att jag målade på och kände att det här lacket behöver jag inte behålla!

China Glaze Riveting ett av lacken som fick mig att läsa Hungerspelen så ni ser nagellack gör så att man blir kulturell också. Som sagt vid första anblicken tyckte jag inte om det, men oj så fel jag hade. Det blev snabbt en favorit hos mig. Så användbart till mycket. Jag har gjort massor med nailarts med det här som grund.

Lacket är lätt att måla på och täcker på två lager. Torktiden är också bra. Färgen är ju bara helt underbar på det här. Knalligt orange med guldskimmer i. Eller möjligen om det är flakes i. Ser ut som ett mellanting liksom. I vilket fall som helst så riktigt strålar det om den här färgen och jag älskar den!


This week I thought I run a small theme. Namely my favorite polish or at least some of them that I feel extra for. They are the polishes that I keep coming back to. Hope you will have a nice week with me and my favorites.

The first polish is a one that I remember that I didnt't like when I first applied it. I even felt like: This is not something I will keep!

China Glaze Riveting is on of the polishes that actually made read The Hunger Games so you can see nail polish makes you cultural as well. That said, at first glance I did not like it, but oh so wrong I was. It quickly became a favorite of mine. So useful for much. I've made lots of nailarts with this as a basis.

The polish is easy to apply and cover in two layers. The drying time is also good. The color is just so wonderful. A sharp orange with gold shimmer in. Or perhaps it's flakes in. Looks like a hybrid as well. In any case, the color almost glows and I love it!

36 kommentarer :

 1. Det är ett av mina favoritlack också, det är som att ha glödande kol på naglarna!

  SvaraRadera
 2. Detta tillhör även mina favoriter! Dock har jag bara använt det en enda gång ^^. Så går det när man har för många lack :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst känns det nästan jobbigt ibland när man inser hur lite man använder varje lack.

   Radera
 3. Också ett av mina favvolack :) Det glöder verkligen så galet snyggt i solen!
  Jag hade också tänkt köra igång en favoritvecka idag,men du hann först så jag skjuter lite på det ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är väl klart du ska ha en favoritvecka! Älskar att se vad andra har för favoriter. Kan bli kul att se hur många vi har samma av.

   Radera
 4. What a great idea for a theme, and this polish is really cool!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I thought it would be a good idea to show some of the ones that I keep coming back to.

   Radera
 5. Åhhhh så vackert,vilken glöd lacket har,helt underbart :-D

  SvaraRadera
 6. Riveting is my favorite orange of all times....!

  SvaraRadera
 7. Vilket kul tema, ser fram emot att se resten av veckan nu verkligen.
  Ett underbart lack, tycker den här orange är skitsnygg. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du hittar några nya favoriter bland dom som redan är mina :)

   Radera
 8. Lacket är fint, måste kolla om jag köpt det eller inte dock.. känns som att det finns någonstans otestat..haha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, du får minsann börja göra som jag. Ha en lista över otestade så man snabbt kan se vad man har för några kvar att testa och bli kär i :)

   Radera
 9. Kul tema för veckan. Det ska bli spännande att följa. Detta är en riktigt fin nyans av orange.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att ni ska tycka det är kul att se vilka som är mina favoriter.

   Radera
 10. Vilket roligt tema! Lacket är verkligen fint!

  SvaraRadera
 11. Jag håller med, det här lacket är verkligen helt fantastiskt! Och dina bilder fick mig att vilja använda mitt igen vilket är ett extra bra betyg:)

  SvaraRadera
 12. Riktigt snyggt! Kul med tema-vecka också :) /Rebecka

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar idén med en temavecka. Tycker själv det känns rätt kul att få visa upp lite godbitar.

   Radera
 13. Det här lacket får mig att dö lite grann inombords av glädje. Det är SÅ så vackert och kan inte fatta att jag fortfarande inte har köpt det :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här borde du slänga upp på önskelistan på en gång.

   Radera
 14. Vad kul med en temavecka! Bra start med detta härliga uppiggande lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det en bra start va! Hoppas att du tycker resten av veckan blir lika bra.

   Radera
 15. Roligt med tema! Det blir spännande att se hur många av dina favoriter som finns på min favoritlista (och hur många jag missat och kommer vilja köpa...). Den här är definitivt med på min lista också! :-)

  SvaraRadera
 16. Det är verkligen fantastiskt vackert, men jag har faktiskt bara burit det en gång. Borde ändra på det.

  SvaraRadera
 17. Det är faktiskt helt sjukt att det där lacket är så mycket finare på naglarna än i flaskan. Älskar det!

  SvaraRadera

Please leave a comment it means a lot to me!